magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 26. marca do 1. apríla 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 27 2018 - 13:11 GMT


Slnko je v Baranovi a je v kvadráte so Saturnom a Marsom v Kozorožcovi. Merkúr v Baranovi je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi. Venuša vstupuje do Býka v sobotu a je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a Pluto je s nimi v kvadráte. Jupiter v Škorpiónovi je v sextile s Plutom a Neptún je v Rybách. Konštelácia vytvára skratové situácie a ťažkosti. Mesiac je v splne v sobotu.



Pondelok: Mesiac o 13.49 hod. vstupuje do Leva a je v trigone s Jupiterom a Slnkom, v opozícii s Plutom a v kvadráte s Venušou a Uránom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na schopnosť riadiť a organizovať.



Utorok: Mesiac je v Levovi a je v trigone s Merkúrom a Slnkom. Výborná konštelácia praje podnikaniu, cestovaniu a všestranným aktivitám. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvné tepny a cievy.



Streda: Mesiac je o 16.30 hod. v znamení Panny a je v trigone s Venušou a Uránom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na materiálnu oblasť služieb.



Štvrtok: Mesiac je v Panne a je v opozícii s Neptúnom a v trigone so Saturnom a Marsom. V športe sa najviac darí vytrvalostným aktivitám. V technickej oblasti starším strojovým zariadeniam. V zdraví pozor na prejedanie a vyprázdňovací systém.



Piatok: Mesiac je vo Váhach o 19.52 hod. a je v trigone s Plutom a v sextile s Jupiterom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na prispôsobivosť a nehmotnú oblasť umenia, kultúry a médií.



Sobota: Venuša vstupuje do Býka o 7.00 hod. a Mesiac je v splne o 14.37 hod. Mesiac je v kvadráte s Marsom a Saturnom a v opozícii so Slnkom a Merkúrom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na obličky a pijeme dostatok tekutín.



Nedeľa: Mesiac o 0.57 hod. vstupuje do Škorpióna a je v kvadráte s Plutom a v opozícii so Slnkom, Merkúrom, Uránom a Venušou. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na zmyselnosť.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]