magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 23.do 29. apríla 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 23 2018 - 11:50 GMT


Slnko je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a v trigone so Saturnom v Kozorožcovi. Merkúr je v Baranovi a je v kvadráte so Saturnom, Neptún v Rybách je v trigone s Jupiterom, Pluto a Mars sú v konjunkcii v Kozorožcovi a Venuša je v Blížencoch od utorka. Konštelácia podporuje povrchné vzťahy a známosti. Mesiac dorastá.



Pondelok: Mesiac je v Levovi a je v kvadráte so Slnkom a Uránom a v trigone s Merkúrom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvný tlak krvné tepny a vyhýbame sa operáciám srdcovo cievneho systému.



Utorok: Venuša vstupuje do Blížencov o 19.00 hod. Mesiac je o 22.40 hod. v znamení Panny a je v trigone so Slnkom a Uránom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotnú oblasť a služieb.



Streda: Mesiac je v Panne a je v trigone so Slnkom, Uránom a Saturnom. Prebieha výborná konštelácia pre uskutočnenie osobných túžob. Darí sa v práci, v športe, láske, na cestách a v zdravotnej sfére. Môžete viacej riskovať.



Štvrtok: Mesiac je v Panne a je v trigone s Plutom a Marsom a v opozícii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pankreas, pečeň, slepé, tenké a hrubé črevo a dbáme na dôkladné a pravidelné vyprázdňovanie a neprejedenie.



Piatok: Mesiac je o 3.13 hod. v znamení Váh a je v trigone s Venušou, v opozícii s Merkúrom a v kvadráte s Plutom a Marsom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie a krásu.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Merkúrom a v kvadráte s Plutom a Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na driekovú časť chrbtice a ľadviny. Dbáme na dostatočný pitný režim a cvičíme cviky na chrbticu.



Nedeľa: Mesiac je o 9.11 hod. v Škorpiónovi a je v opozícii so Slnkom a Uránom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na zvedavosť a odhaľovanie všetkých skrytých a neznámych záležitostí.





Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]