magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 30. apríla do 6. mája 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 02 2018 - 14:00 GMT


Slnko je v Býkovi v opozícii s Jupiterom a v trigone so Saturnom v Kozorožcovi. Merkúr v Baranovi je v kvadráte so Saturnom v Kozorožcovi, Pluto a Mars sú v konjunkcii v Kozorožcovi, Neptún v Rybách je v trigone s Jupiterom v Škorpiónovi a Venuša je v Blížencoch. Konštelácia obchádza pravdu a čestnosť. Mesiac je v splne v pondelok.



Pondelok: Mesiac je v splne o 2.58 hod. a je v konjunkcii s Jupiterom, v opozícii so Slnkom a v trigone s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na močový mechúr, pohlavné orgány a mimoriadne dbáme na hygienu.



Utorok: Mesiac je o 17.19 hod. v znamení Strelca a je v konjunkcii s Jupiterom, v sextile s Plutom a Marsom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, spojené s dobrodružstvom a odovzdávaním skúseností.



Streda: Mesiac je v trigone s Merkúrom a v opozícii s Venušou. Konštelácia podporuje lásku, poznávanie, cestovanie do zahraničia, vzdelávanie a vyučovanie. Doprajte si niečo príjemné a pekné. Zdravie sa zlepšuje.



Štvrtok: Mesiac je v Strelcovi a je v trigone s Merkúrom a Uránom a v kvadráte s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Doprajeme si vodoliečbu a masáže. Vyhýbame sa skákaniu.



Piatok: Mesiac je o 4.06 hod. v Kozorožcovi a je v konjunkcii so Saturnom a v trigone s Uránom a Slnkom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na chladnokrvnosť, pracovitosť a karierizmus.



Sobota: Mesiac je v sextile s Jupiterom, v konjunkcii so Saturnom, Marsom a Plutom a v trigone so Slnkom a v kvadráte s Merkúrom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na chrbticu, kosti a pokožku.



Nedeľa: Mesiac je o 16.49 hod. vo Vodnárovi a je v konjunkcii s Marsom a Plutom a v kvadráte s Merkúrom a Uránom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na revolúcie, zmeny ovplyvňujúce verejnosť.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]