magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 7.do 13. mája 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 08 2018 - 15:53 GMT


Týždenný horoskop od 7. do 13. mája 2018 / Peter Mišík



Slnko sa nachádza v Býkovi a je v trigone so Saturnom a Plutom v Kozorožcovi a v opozícii s Jupiterom v Škorpiónovi. Venuša v Blížencoch je v kvadráte s Neptúnom v Rybách, Urán je v Baranovi, Merkúr vstupuje v nedeľu do Barana a je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi, Jupiter je v sextile s Plutom. Konštelácia podporuje pomalosť a cieľavedomosť. Mesiac je v poslednej štvrti v utorok.



Pondelok: Mesiac je vo Vodnárovi a je v kvadráte so Slnkom a v trigone s Venušou. Konštelácia núti ľudí nakupovať a míňať peniaze hlavne na kultúru, lásku umenie a nehmotné ľahko pominuteľné záležitosti.



Utorok: Mesiac je v poslednej štvrti o 4.09 hod. a je v trigone s Venušou a v kvadráte so Slnkom a Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, a preto nestojíme dlho na jednom mieste a odpočívame s nohami položenými vyššie.



Streda: Mesiac je v Rybách o 5.11 hod. a je v sextile s Merkúrom a Uránom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle a vplývajú na citlivosť, jemnosť, vnímavosť a seba obetavosť.



Štvrtok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom, v kvadráte s Venušou a v trigone s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na kvalitnú obuv, lebo sú ohrozené prsty na nohách a priehlavkové kostičky.



Piatok: Mesiac je o 14.40 hod. v Baranovi a tam je vládca Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle, kde vplývajú na nadšenie pre začínanie neznámych vecí. Barani majú úzky vzťah ku prírode a zvieratám.



Sobota: Mesiac je v Baranovi v kvadráte so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hlavu, mozog, trávenie, čelo a obličaj. Prehnaná tvrdohlavosť je tiež príčinou mnohých neúspechov u Baranov.



Nedeľa: Merkúr vstupuje do Býka o 15.00 hod. a Mesiac je o 20.15 hod. v Býkovi a je v konjunkcii s Merkúrom a Uránom a v kvadráte s Marsom a Plutom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotné umenie i krásu.





Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]