magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 14. do 20. mája 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 14 2018 - 11:22 GMT


Slnko je v Býkovi v opozícii s Jupiterom v Škorpiónovi, v trigone s Marsom, ktorý v stredu vstupuje do Vodnára a Plutom v Kozorožcovi. Merkúr v Býkovi je v konjunkcii s Uránom, ktorý v utorok vstupuje do Býka a v kvadráte s Marsom. Venuša je v Blížencoch. Neptún v Rybách je v trigone s Jupiterom v Škorpiónovi a Saturn je v Kozorožcovi. Konštelácia podporuje nekalé názory a nečestné kroky. Mesiac je v nove v utorok.



Pondelok: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Merkúrom a Uránom, v kvadráte s Marsom a v opozícii s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na krk a hrdlo, štítnu žľazu, krčnú chrbticu a nosohltan.



Utorok: Urán vstupuje do Býka o 17.00 hod. Mesiac je v nove o 13.48 hod. a Mesiac vstupuje do Blížencov o 22.43 hod. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom, v opozícii s Jupiterom a v trigone s Marsom a Plutom. Vládca Blížencov je Merkúr.



Streda: Mars vstupuje do Vodnára a Mesiac je v Blížencoch v trigone s Marsom. Vládne vzdušné znamenie, zamerané na komunikáciu a spoje. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nervy ramená a pľúca.



Štvrtok: Mesiac vstupuje o 23.47 hod. do znamenia Raka a je v kvadráte s Neptúnom a v konjunkcii s Venušou. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na citlivosť a rodinných príslušníkov.



Piatok: Mesiac je v opozícii so Saturnom a po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus a viac dbáme na presnosť dochádzky a dodržiavanie termínov. Vyhýbame sa ťažko stráviteľným jedlám.



Sobota: Venuša vstupuje o 15.00 hod. do Raka. Mesiac vstupuje o 1.11 hod. do znamenia Leva a je v opozícii s Plutom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na ráznosť, netrpezlivosť a nadšenie a lichotenie.



Nedeľa: Mesiac je v Levovi a je v opozícii s Marsom a v kvadráte s Uránom. Konštelácia varuje pred nehodami spôsobenými pri športovaní a dopravnými prostriedkami. Doprajme si kultúrne vyžitie v kolektíve priateľov.





Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]