magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 4.do 10. júna 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jun 04 2018 - 11:00 GMT


Slnko je v Blížencoch a je v konjunkcii s Merkúrom v Blížencoch a v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Venuša v Rakovi je v trigone s Jupiterom v Škorpiónovi a tiež s Neptúnom. Saturn, Pluto a Mars sú v Kozorožcovi. Konštelácia vytvára špekulačné povrchné rozhodnutia. Mesiac je v poslednej štvrti v stredu.



Pondelok: Mesiac je v znamení Vodnára a je v trigone s Merkúrom a Slnkom a v kvadráte s Jupiterom. Je vhodná doba na plánovanie budúcnosti. Vyhýbame sa fyzickému míňaniu financií a nakupovaniu. Pozor na reklamy.



Utorok: Mesiac je v znamení Rýb o 12.53 hod. a tam je vládca Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle a vplývajú na jemnosť, vnímavosť, podvedomie je silnejšie než hrubé vedomie. Pozor na drogy a alkohol.



Streda: Mesiac je v poslednej štvrti o 20.32 hod. a je v konjunkcii s Neptúnom, v kvadráte so Slnkom a Merkúrom a v trigone s Jupiterom a Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prsty na nohách , priehlavkové kostičky a lymfy.



Štvrtok: Mesiac je o 23.26 hod. v znamení Barana a je v trigone s Venušou. Vládca Barana je Mars a Pluto nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na všetko nové a netradičné a úzko spriahnuté s prírodou.



Piatok: Mesiac je v Baranovi a je v kvadráte so Saturnom a v sextile s Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hlavu, mozog, obličaj, a vitálnu energiu. Neprejedáme sa aby sme sa vyhli jarnej únave.



Sobota: Mesiac je v kvadráte s Plutom. Konštelácia nám bráni v uvoľnení a preto sa viac pohybujeme v prírode. Pobyt so zvieratami aj domácimi vie napomôcť relaxácii a duševnej pohode. Chôdza na boso je najlepší balzam.



Nedeľa: Mesiac je o 6.04 hod. v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom, v kvadráte s Marsom a v opozícii s Jupiterom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotný pôžitok, pohodlie a lásku.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]