magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 26.06.2018
@ Aktuálne -> Polícia      Jun 27 2018 - 17:21 GMT

Ïalšia vážna dopravná nehoda na košických cestách

Včera (26.6.) krátko po 17.30 hodine došlo v Košiciach k vážnej dopravnej nehode.

Podľa doterajších zistení došlo na cestnej komunikácii na Triede KVP v Košiciach oproti areálu Čičky k čelnej zrážke osobného motorového vozidla zn. Mazda MX6, s ktorým 31-ročný Košičan smeroval z Popradskej ulice na Sídlisko KVP. Pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa zrazil s osobným motorovým vozidlom zn. Škoda Fabia, ktoré viedla 38-ročná Košičanka. Vodič bol po dopravnej nehode podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom, vodičke bola na zistenie prítomnosti alkoholu odobratá krv. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel vodič, ale i vodička s maloletým dieťaťom z vozidla zn. Škoda Fabia ťažké zranenia, druhé maloleté dieťa sa zranilo ľahko. Predbežná celková škoda bola vyčíslená na 4.500 eur.

Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Polícia opätovne apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa plne venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a rešpektovali jej pravidlá.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]