magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 2 do 8 júla 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 02 2018 - 14:36 GMT


Slnko sa nachádza v Rakovi a je v trigone s Neptúnom v Rybách a Jupiterom v Škorpiónovi a v opozícii so Saturnom v Kozorožcovi a Plutom tiež v Kozorožcovi. Merkúr v Levovi je v opozícii s Marsom vo Vodnárovi a v kvadráte s Uránom v Býkovi. Venuša je v Levovi. Saturn v Kozorožcovi je v trigone s Uránom a Jupiter v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom v Rybách. Konštelácia podporuje duchovnú a materiálnu oblasť. Mesiac je v poslednej štvrti v piatok.



Pondelok: Mesiac je o 19.31 hod. v Rybách a je v opozícii s Venušou. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle, vplývajú na citlivosť, jemnosť podporujú podvedomé vnímanie a tiež sklon ku drogám a alkoholu.



Utorok: Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom, v trigone so Slnkom a Jupiterom a v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na spodnú časť nôh, chodidlá, priehlavkové kosti a prsty na nohách.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom, v trigone so Slnkom a Jupiterom a v sextile s Plutom. Lymfatické žľazy sú tiež oslabené. Pozor si dávame na fanatizmus aj náboženský a sklony ku extrémizmu.



Štvrtok: Mesiac je o 6.50 hod. v znamení Barana a je v trigone s Merkúrom, v kvadráte so Saturnom a v sextile s Marsom. Vládca Barana je Mars a Pluto a nachádzajú sa v ohnivom živle a prekonávajú tvrdohlavo aj náročné prekážky.



Piatok: Mesiac je v poslednej štvrti o 9.15 hod. a je v kvadráte so Slnkom a Plutom a v trigone s Merkúrom a Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hlavu, čelo, obličaj a žalúdok. Užívame podporné látky pre energiu.



Sobota: Mesiac je o 14.51 hod. v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom a v trigone s Venušou a Saturnom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotnú a hmatateľnú krásu a umenie.



Nedeľa: Mesiac je v kvadráte s Merkúrom, v sextile so Slnkom a v trigone so Saturnom a Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na krk, mandle, hlasivky, štítnu žľazu, krčnú chrbticu nosohltan a hrdlo.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]