magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 9. do 15. júla 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 09 2018 - 11:20 GMT


Slnko je v Rakovi a v trigone s Jupiterom v Škorpiónovi a Neptúnom v Rybách a v opozícii s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr v Levovi, je v kvadráte s Jupiterom a v opozícii s Marsom vo Vodnárovi. Venuša vstupuje do Panny v utorok a je v trigone s Uránom v Býkovi a Saturnom v Kozorožcovi. Neptún je v trigone s Jupiterom a Saturn je v trigone s Uránom. Konštelácia podporuje lenivosť a zábavu. Mesiac je v nove v piatok.



Pondelok: Mesiac je o 18.59 hod. v znamení Blížencov a je v trigone s Plutom a v kvadráte s Venušou. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom znamení a vplýva na zbližovanie ľudí a zlepšuje komunikáciu.



Utorok: Venuša vstupuje do Panny o 5.00 hod. a Mesiac v Blížencoch je v trigone s Marsom a v kvadráte s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nervovú sústavu ramená, priedušky a ruky a pľúca.



Streda: Mesiac o 19.59 hod. vstupuje do znamenia Raka a je v opozícii so Saturnom a v sextile s Venušou. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na citový vzťah ku rodine a širokému príbuzenstvu.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a v opozícii so Saturnom a Plutom a v trigone s Neptúnom a Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. Neprejedáme sa a občas postíme.



Piatok: Mesiac je v nove o 4.47 hod. a o 19.31 hod. vstupuje do Leva. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a v kvadráte s Uránom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na organizovanie, riadenie a šéfovanie.



Sobota: Mesiac je v kvadráte s Jupiterom, v konjunkcii s Merkúrom a v opozícii s Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce a krvný tlak. Nepriaznivá Konštelácia hrozí nehodami a úrazmi.



Nedeľa: Mesiac je o 19.31 hod. v znamení Panny a je v konjunkcii s Merkúrom a Venušou a v trigone s Uránom a Saturnom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na oblasť služieb a podnikania.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]