magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 23. do 29. júla 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 24 2018 - 07:33 GMT


Slnko je v Levovi a je v kvadráte s Uránom v Býkovi a v opozícii s Marsom vo Vodnárovi. Merkúr je v Levovi. Venuša je v Panne a je v trigone s Plutom v Kozorožcovi a v opozícii s Neptúnom v Rybách. Jupiter v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom a Saturn v Kozorožcovi je v trigone s Uránom. Konštelácia varuje pred nehodami. Mesiac je v splne v piatok.



Pondelok: Mesiac je v trigone s Merkúrom a v kvadráte s Venušou a Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Doprajeme si vodoliečebné procedúry, pobyt pri mori alebo pri vode.



Utorok: Mesiac je o 23.49 hod. v znamení Kozorožca. Mesiac je v trigone s Merkúrom a Uránom a v konjunkcii so Saturnom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom znamení a vplýva na chladnokrvnosť.



Streda: Mesiac je v konjunkcii so Saturnom a v trigone s Venušou a Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku, škodí priveľa slnka. Opaľovacie krémy vyrábané z ropy radšej nepoužívame a nahradíme ich prírodnými prostriedkami.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v trigone s Venušou a v sextile s Neptúnom. Konštelácia praje zamilovaným. Ak sa pousilujete, chytíte si vysnívaného „princa na bielom koni“. Cez milovanú osobu postúpite v spoločenskom rebríčku vyššie.



Piatok: Mesiac je v splne o 22.20 hod. a je v konjunkcii s Marsom, v kvadráte s Uránom a v opozícii so Slnkom. Mesiac o 12.41 hod. vstupuje do Vodnára a tam je vládca Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na širokú verejnosť.



Sobota: Mesiac je v opozícii so Slnkom a v kvadráte s Jupiterom. Vaše zdravie je ohrozené v oblasti nôh a preto nestojíme dlho na jenom mieste, nerobíme náročné túry a po námahe odpočívame s nohami položenými vyššie.



Nedeľa: Mesiac je o 1.28 hod. v znamení Rýb a je v opozícii s Merkúrom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a vplývajú na jemnosť, citlivosť ale aj podliehanie alkoholu, drogám a reklamám. Posilňujte svoju vôľu!



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]