magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 30. júla do 5. augusta 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 31 2018 - 09:09 GMT


Slnko je v Levovi a je v opozícii s Marsom vo Vodnárovi a v kvadráte s Jupiterom v Škorpiónovi a Uránom v Býkovi. Merkúr je v Levovi, Venuša v Panne je v trigone s Plutom v Kozorožcovi, Jupiter v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom v Rybách a Saturn v Kozorožcovi je v trigone s Uránom. Konštelácia narúša majetkové vzťahy. Mesiac je v poslednej štvrti v sobotu.



Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v sextile so Saturnom a v trigone s Jupiterom. V zdravotnej sfére si dávame pozor pri výbere správnej obuvi lebo oslabené sú chodidlá a priehlavkové kostičky. Nezveličujeme maličkosti.



Utorok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom, v trigone s Jupiterom a v opozícii s Venušou. Duševná a platonická láska rozvinutá v anjelskú sa ukáže ako bezpečnejšia a trvalejšia než fyzický vzťah a kontaktná láska.



Streda: Mesiac je o 12.54 hod. v Baranovi a je v trigone so Slnkom, v opozícii s Venušou, v kvadráte so Saturnom a v sextile s Marsom. Vládca Barana je Pluto s Marsom a nachádzajú sa v ohnivom živle, vplývajú na prírodu a tvrdohlavosť.



Štvrtok: Mesiac je v trigone so Slnkom a Merkúrom a v kvadráte s Plutom. V zdravotnej oblasti si chránime obličaj a čelo a dbáme o dobré trávenie. Pobyt v divokej prírode so zvieratami pôsobí veľmi liečivo.



Piatok: Mesiac o 21.51hod. vstupuje do znamenia Býka a je v konjunkcii s Uránom, v trigone s Merkúrom a Saturnom a v kvadráte s Marsom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotnú krásu i umenie.



Sobota: Mesiac je v poslednej štvrti o 20.18 hod. je v konjunkcii s Uránom, v trigone so Saturnom a v kvadráte so Slnkom i Merkúrom. Dodržiavame životosprávu a najlepší je úplný pôst. Postíme sa aj v hmotných záležitostiach.



Nedeľa: Mesiac je v Býkovi, je v opozícii s Jupiterom, v trigone s Venušou, Plutom a Marsom a v kvadráte s Merkúrom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na nosohltan, hlasivky, krčnú chrbticu a štítnu žľazu.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]