magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 13.do 19. augusta 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Aug 13 2018 - 14:22 GMT


Slnko je v Levovi a je v konjunkcii s Merkúrom tiež v Levovi a v kvadráte s Jupiterom v Škorpiónovi. Venuša vo Váhach je v kvadráte so Saturnom v Kozorožcovi a Jupiter je v trigone s Neptúnom v Rybách, Saturn je v trigone s Uránom v Býkovi, Pluto je v Kozorožcovi a Mars vstupuje ondelok do Kozorožca a je v kvadráte s Uránom. Konštelácia vytvára tiesnivé situácie. Mesiac je v prvej štvrti v sobotu.



Pondelok: Mars vstupuje do Kozorožca o 4.00 hod. a Mesiac je v Panne a je v trigone s Plutom a Marsom a v opozícii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hrubé, tenké a slepé črevo, pankreas a žlčník.



Utorok: Mesiac vstupuje o 6.57 hod. do Váh a je v konjunkcii s Venušou, v kvadráte so Saturnom a v trigone s Marsom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie a krásu.



Streda: Mesiac je v kvadráte s Plutom a v sextile so Slnkom a po zdravotnej stránke si dávame pozor na ľadviny, pijeme primerané množstvo tekutín, nedvíhame ťažké bremená lebo ohrozená je aj drieková časť chrbtice.



Štvrtok: Mesiac je o 10.54 hod. v znamení Škorpióna a je v kvadráte s Marsom, sextile so Saturnom a v opozícii s Uránom. Vládca Škorpióna je Mars,m nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na zvedavosť a zmyselnosť.



Piatok: Mesiac je v Škorpiónovi a je v konjunkcii s Jupiterom, v kvadráte s Merkúrom, v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom. Chránime si pohlavné orgány pred nákazou a močový mechúr pred prechladením.



Sobota: Mesiac je v prvej štvrti o 9.49 hod. a je v znamení Strelca o 18.45 hod. a je v kvadráte so Slnkom a v sextile s Marsom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie a poznávanie.



Nedeľa: Mesiac je v Strelcovi a je v trigone s Merkúrom, v kvadráte s Neptúnom a v sextile s Venušou. V zdravotnej sfére si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Cvičíme pilates, jogu a často sa pohybujeme v prírode.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]