magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 20. do 26. augusta 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Aug 20 2018 - 19:29 GMT


Slnko vstupuje do znamenia Panny vo štvrtok a je v trigone so Saturnom v Kozorožcovi a Uránom v Býkovi. Merkúr v Levovi je v kvadráte s Jupiterom v Škorpiónovi. Venuša vo Váhach je v sextile s Merkúrom. Pluto je v Kozorožcovi a Mars v Kozorožcovi je v kvadráte s Uránom. Saturn je v trigone s Uránom Jupiter je v trigone s Neptúnom v Rybách. Konštelácia praje seniorom. Mesiac je v splne v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je v Strelcovi a je v trigone so Slnkom a v konjunkcii so Saturnom. Harmonická konštelácia praje vonkajším aktivitám a záujmom. Výrazne sa zlepšuje zdravie a prebúdza sa túžba po dobrodružstvách.



Utorok: Mesiac je o 6.01 hod. v znamení Kozorožca a je v konjunkcii so Saturnom a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pedantnosť, pracovitosť a chladnokrvnosť.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v kvadráte s Venušou a v sextile s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na kosti a kostru a pokožku. Hrozia zlomeniny, úrazy a poškodenie povrchu tela.



Štvrtok: Slnko vstupuje do znamenia Panny o 6.08 hod. Mesiac je vo Vodná rovi o 18.53 hod. a je v konjunkcii s Marsom a v kvadráte s Uránom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na množstvo ľudí.



Piatok: Mesiac je v opozícii s Merkúrom, v kvadráte s Uránom a Jupiterom a v trigone s Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, a preto nestojíme dlho na jednom mieste a odpočívame s nimi položenými vyššie.



Sobota: Mesiac je v opozícii so Slnkom a Merkúrom a v trigone s Venušou. Doprajte si radšej oddych a zábavu. Nechoďte proti prúdu. Nie je vhodná konštelácia pre prácu, riskovanie, šport a presadzovanie svojich názorov.



Nedeľa: Mesiac je v splne o 13.56 hod. a o 7.32 hod. vstupuje do znamenia Rýb. Mesiac je v opozícii so Slnkom a v sextile so Saturnom a Uránom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom, nachádzajú sa vo vodnom živle a vplývajú na jemnosť a vnímavosť.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]