magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždeň dobrovoľníctva 2018
@ Aktuálne -> Rôzne      Sep 10 2018 - 14:01 GMT

Po úspešnom roku 2017 sa bude v termíne od 14. septembra do 30. septembra 2018 opäť konať v Košickom kraji Týždeň dobrovoľníctva.Týždeň dobrovoľníctva 2018, aktivitu zameranú na propagáciu dobrovoľníctva a dobrovoľníckych organizácií, pripravujeme tento rok na dva týždne, keďže Michalovce získali za rok 2017 ocenenie „Mesto priateľské k dobrovoľníctvu“, ako jediné mesto na Slovensku a Košice budú v roku 2019 Európskym hlavným mestom dobrovoľníctva. Preto sme Týždeň dobrovoľníctva rozložili na dlhšie obdobie, aby sa stihol realizovať naozaj každý, kto má záujem pomôcť.

Týždeň dobrovoľníctva prináša príležitosť pre širokú verejnosť, školy i firmy vyskúšať si prostredníctvom jednorazových dobrovoľníckych aktivít, aké to je, stať sa na jeden deň dobrovoľníkom. V rámci prípravy tohto podujatia boli oslovené samosprávy, neziskové organizácie, školské zariadenia, domovy sociálnych služieb, ako aj firmy s možnosťou zapojiť sa svojou dobrovoľníckou aktivitou do príprav samotného týždňa.Dobrovoľnícke ponuky sú rozmiestnené po celom kraji, to znamená, že pomôcť sa dá v Rožňave, Michalovciach, Strážskom, Slovenskom Novom Meste, Šemši, Sečovciach,Moldave nad Bodvou, Trebišove a samozrejme v Košiciach.

Všetky podujatia a ponuky aktivít nájdete na internetovej stránke centra:

http://www.dckk.sk/tyzden-dobrovolnictva-2018/ .

V tomto ročníku sa do príprav programu Týždňa dobrovoľníctva zapojilo 30 organizácií, pričom vytvorili spoločne cez 50 dobrovoľníckych príležitostí.

Zdroj: RO SSN

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]