magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Rakúsko – Nemecký Deň
@ Aktuálne -> Rôzne      Oct 02 2018 - 09:22 GMT

Sieť EURES Slovensko (Európske služby zamestnanosti) v spolupráci s Ústredím práce, sociálnych vecí a rodiny pripravuje dňa 18. októbra 2018, po prvýkrát v Košiciach  v Congress Hoteli Centrum, Južná trieda 2A,  v poradí  7. ročník Rakúsko - Nemeckého Dňa. Rakúsko – Nemecký Deň je medzinárodná burza práce, ktorá je organizovaná v rámci European Job Days. Cieľom podujatia je spojiť uchádzačov o prácu v Rakúsku a v Nemecku so zamestnávateľmi z týchto krajín a poskytnutie odborného poradenstva a informácií o podmienkach na trhu práce v týchto dvoch krajinách.

Medzinárodnej burzy práce sa zúčastnia zástupcovia úradov práce z Rakúska a Nemecka, ako aj zástupcovia zamestnávateľov, ktorí uchádzačom ponúknu voľné pracovné miesta v rôznych pracovných oblastiach..

Veľtrh práce Rakúsko-Nemecký Deň sa bude konať aj formou online, pričom registrácia je možná už dnes na:https://www.europeanjobdays.eu/en/events/austrian-german-day-2018.

Vstup na podujatie, ako aj online účasť na podujatí je bezplatná.

Viac informácií o podujatí, zoznam zamestnávateľov i ponuky voľných pracovných miest je možné nájsť nahttp://www.eures.sk/clanok_detail.php?id=1232 .

 


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]