magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 15.do 21.októbra 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 15 2018 - 12:18 GMT


Slnko je v znamení Váh a je v opozícii s Uránom v Býkovi a v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr v Škorpiónovi je v konjunkcii s Venušou v Škorpiónovi a v kvadráte s Marsom vo Vodnárovi. Jupiter je v Škorpiónovi a Saturn v Kozorožcovi je v trigone s Uránom. Neptún je v Rybách. Konštelácia narúša stabilitu. Mesiac je v prvej štvrti v utorok.



Pondelok: Mesiac je v Kozorožcovi a je v konjunkcii so Saturnom a v trigone s Uránom a v sextile s Merkúrom a Venušou. V zdravotnej sfére sú ovplyvnené kosti, kostre, pohybový aparát a pokožka. Neopaľujeme sa v soláriách a dávame si pozor pri adrenalínových športoch.



Utorok: Mesiac je v prvej štvrti o 20.01 hod. a je v konjunkcii s Plutom a v kvadráte so Slnkom. Neprejedáme sa, radšej sa postíme. Častejšie relaxujeme a vyhýbame sa stresovým situáciám. Pobyt a pohyb v prírode je liečivý.



Streda: Mesiac je o 9.36 hod. v znamení Vodnára a je v kvadráte so Slnkom a Uránom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na širokú spoločnosť. Silnie vplyv reklamy , politikov a novinárov.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Marsom , v kvadráte s Merkúrom a Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, ktorým škodí dlhé nehybné státie. Relaxujeme v ľahu s nohami položenými vyššie.



Piatok: Mesiac je v znamení Rýb o 22.20 hod. a je v trigone so Slnkom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádza sa vo vodnom živle, čo sa prejavuje citlivosťou, a zosilnenou intuíciu. Logika je na ústupe.



Sobota: Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom a v trigone so Slnkom a Venušou. V zdravotnej sfére si dávame pozor na správny výber topánok, lebo sú oslabené priehlavkové kostičky, prsty na nohách a chodidlá.



Nedeľa: Mesiac je v slabnúcej konjunkcii s Neptúnom a v trigone so Slnkom a Venušou. Výborná konštelácia praje láske, nákupom, oddychu, meditáciám a duchovným cvičeniam. V rebríčku spoločenského hodnotenia stúpate vyššie.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]