magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 22.do 28.októbra 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 23 2018 - 10:15 GMT


Slnko je vstupuje do Škorpióna v utorok a je v konjunkcii s Venušou v Škorpiónovi a v opozícii s Uránom v Býkovi. Merkúr je v Škorpiónovi a je v trigone s Neptúnom v Rybách. Jupiter je v Škorpiónovi a je v sextile s Venušou a v trigone s Uránom. Pluto v Kozorožcovi je v sextile s Venušou. Mars vo Vodnárovi je v kvadráte s Merkúrom. Konštelácia praje láske a mladým osobám. Mesiac je v stredu v splne.



Pondelok: Mesiac je o 8.58 hod. v znamení Barana a je v trigone s Jupiterom a v kvadráte so Saturnom. Vládca Barana je Mars a Pluto a nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na schopnosť účinne a úspešne začínať nové veci.



Utorok: Slnko vstupuje do znamenia Škorpióna o 13.22 hod. a Mesiac je v kvadráte s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na obličaj, tvár, čelo a žalúdok. Hlavu chránime pred prechladením. V joge nerobíme stoj na hlave.



Streda: Mesiac je v splne o 18.45 hod. a je v konjunkcii s Uránom, v opozícii so Slnkom a Venušou a v trigone so Saturnom. Mesiac vstupuje do Býka o 16.33 hod. Držíme pôst, nenakupujeme a nekonáme podľa emócií. Striktne sa držíme logiky a zdravého rozumu.



Štvrtok: Mesiac je v opozícii so Slnkom a Venušou a v trigone so Saturnom a Plutom a v sextile s Neptúnom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na krásu, umenie a architektúru.



Piatok: Mesiac je v opozícii s Jupiterom a Merkúrom a v trigone s Plutom. Mesiac vstupuje o 21.41 hod. do znamenia Blížencov. Vládca je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na komunikáciu, spoje, obchodovanie a financie.



Sobota: Mesiac je v Blížencoch a po zdravotnej stránke si dávame pozor na ramená a ruky, nezaťažujeme ich príliš a chránime si aj nervy pred stresom, strachom. Snažíme sa všetko čo príde predvídať a pripraviť sa na to.



Nedeľa: Mesiac je v trigone s Marsom a o 0.27 hod. vstupuje do znamenia Raka. Tam je vládca Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na jemnosť, citlivosť, rodinnú súdržnosť. Úžitok je z plávania a iných vodných procedúr.

 



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]