magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 29. októbra do 4. novembra. 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 30 2018 - 08:50 GMT


Slnko je v Škorpiónovi a je v konjunkcii s Venušou, ktorá v stredu vstupuje do Váh a Slnko je v opozícii s Uránom v Býkovi a v trigone s Neptúnom v Rybách a v sextile so Saturnom v Kozorožcovi. Merkúr v stredu vstupuje do Strelca a je v konjunkcii s Jupiterom v Škorpiónovi. Saturn je v trigone s Uránom, Pluto je v Kozorožcovi a Mars je vo Vodnárovi. Konštelácia vplýva na umeleckú sféru. Mesiac je v poslednej štvrti v stredu.



Pondelok: Mesiac je v Rakovi a je v trigone so Slnkom, Venušou a Neptúnom a v opozícii so Saturnom. Konštelácia praje zábave, kultúre, napomáha rodinnej súdržnosti ale treba počítať s menšími nepríjemnosťami so seniormi.



Utorok: Mesiac je v Rakovi a je v trigone s Merkúrom, Jupiterom a Neptúnom a v opozícii s Plutom.



V zdravotnej sfére si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. Vyhľadávame pokojné a harmonické prostredie.



Streda: Mesiac je v poslednej štvrti o 17.40 hod. Merkúr vstupuje do Strelca o 6.00 hod. a Venuša do Váh o 21,00 hod. Mesiac je o 3.42 hod. v znamení Leva a je v kvadráte so Slnkom, Venušou a Uránom a v trigonella s Merkúrom a Jupiterom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle.



Štvrtok: Mesiac je v opozícii s Marsom a v zdravotnej oblasti si chránime srdce pred náhlymi zmenami, námahou, kontrolujeme si krvný tlak, ak ho máme vysoký nepredkláňame sa a nerobíme obrátené polohy pri cvičení.



Piatok: Mesiac je o 6.48 hod. v znamení Panny a je v trigone so Saturnom a Uránom, v kvadráte s Merkúrom a Jupiterom a v sextile s Venušou. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na rozum, logiku, precíznosť, oblasť služieb a majetok.



Sobota: Mesiac je v trigone s Plutom, v sextile so Slnkom a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej sfére sú ovplyvnené pod žalúdočné orgány, a preto sa nikdy neprejedáme, občas držíme pôst a pravidelne cvičíme, Viac chodievame peši.



Nedeľa: Mesiac je o 10.01 hod. v znamení Váh a je v sextile s Jupiterom a Merkúrom a v kvadráte so Saturnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na kultúrnu oblasť nehmotného umenia.





Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]