magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 5. do 11. novembra. 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 05 2018 - 10:45 GMT


Slnko je v Škorpiónovi a je v trigone s Neptúnom v Rybách. Merkúr je v Strelcovi a je v konjunkcii s Jupiterom tiež v Strelcovi. Venuša je vo Váhach a je v trigone s Marsom vo Vodnárovi. Saturn v Kozorožcovi je v trigone s Uránom, ktorý v utorok vstupuje do Barana a Pluto je v Kozorožcovi. Konštelácia podporuje vzťah so zahraničím. Mesiac je v nove v stredu.



Pondelok: Mesiac je vo Váhach a je v kvadráte s Plutom. V zdravotnej oblasti sú ohrozené ľadviny a drieková časť chrbtice, a preto si dávame zvýšený pozor na pitný režim. ažké bremená a nákupné tašky dvíhame s narovnanou chrbticou, nie v predklone.



Utorok: Urán vstupuje do Barana o 20.00 hod. Mesiac je v konjunkcii s Venušou a v trigone s Marsom. Mesiac o 14.02 hod. vstupuje do znamenia Škorpióna a tam je vládca Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na citlivosť, zmyselnosť, žiarlivosť a zvedavosť.



Streda: Mesiac je v nove o 17.02 hod. a je v konjunkcii so Slnkom a v trigone s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na nákazu pohlavných orgánov a vyhýbame sa verejným kúpaliskám, saunám a vírivkám..



Štvrtok: Jupiter vstupuje do Strelca o 14.00 hod. a Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a Jupiterom a v kvadráte s Marsom. Mesiac o 19.59 hod. vstupuje do znamenia Strelca a tam je vládca Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Jupiterom a Merkúrom. V zdravotnej sfére si šetríme stehná a bedrové kåby. Prekážky neprekonávame skokom a nebežíme po tvrdom podklade. Doprajeme si oddych v divokej prírode.



Sobota: Harmonická konštelácia je vhodná pre plánovanie ciest do cudziny. Aj kratšie cesty prinesú atraktívny zážitok. Venujeme sa drezúre a cvičeniu domácich alebo ustajnených zvierat. Myseľ zamestnáme učením cudzích jazykov.



Nedeľa: Mesiac je o 4.55 hod. v znamení Kozorožca a je v trigone s Uránom a v konjunkcii so Saturnom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na majetok, peniaze a pracovitosť.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309



 



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]