magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 26. novembra do 2.decembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 26 2018 - 11:26 GMT


Slnko je v Strelcovi a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý vstupuje v sobotu do Škorpióna a Jupiterom v Strelcovi a v kvadráte s Marsom v Rybách. Saturn a Pluto sú v Kozorožcovi a Venuša vstupuje do Škorpióna v nedeľu a je v opozícii s Uránom v Býkovi a Mars je v konjunkcii s Neptúnom v Rybách. Konštelácia vplýva na podnikanie a obchodovanie. Mesiac je v poslednej štvrti v piatok.



Pondelok: Mesiac je v Rakovi a je v opozícii s Plutom a Saturnom a v trigone s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok, trávenie a metabolizmus. Emočná nestabilita vážne ohrozuje trávenie.



Utorok: Mesiac je v Levovi o 9.35 hod. a je v trigone so Slnkom, Merkúrom, Jupiterom a v kvadráte s Venušou a Uránom. Vládca Leva je Slnko, nachádzajú sa v ohnivom živle a vplýva na pýchu, hrdosť a smelosť.



Streda: Mesiac je v trigone so Slnkom v znamení Leva. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdcovo cievny systém, krvný tlak, vyhýbame sa adrenalínovým športom a viac dôverujeme spoľahlivým osobám.



Štvrtok: Mesiac je v znamení Panna o 12.08 hod. a je v kvadráte so Slnkom, Merkúrom a Jupiterom a v trigone s Uránom a Saturnom a v sextile s Venušou. Vládca Panny je Merkúr nachádza sa v zemitom živle a vplýva na oblasť služieb.



Piatok: Mesiac je o 1.18 hod. v poslednej štvrti a je v kvadráte so Slnkom a Jupiterom a v trigone s Plutom a Saturnom a v opozícii s Marsom a Neptúnom. V zdravotnej sfére sú najviac ohrozené orgány v spodnej polovici brušnej dutiny.



Sobota: Merkúr vstupuje do Škorpióna o 13.00 hod. Mesiac je v trigone s Plutom, v sextile s Merkúrom. Mesiac vstupuje do Váh o 15.49 hod. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie a krásu.



Nedeľa: Venuša vstupuje do Škorpióna o 18.00 hod. a Mesiac je v sextile so Slnkom a Jupiterom a v kvadráte so Saturnom. V zdravotnej sfére sú najviac ohrozené ľadviny a drieková časť chrbtice. Pijeme dostatok tekutín.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309



 







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]