magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 17. do 23. decembra / Peter Mišík
@ Horoskopy      Dec 17 2018 - 10:26 GMT


Slnko vstupuje do Kozorožca v piatok a je v kvadráte s Marsom v Rybách a v trigone s Uránom v Baranovi. Merkúr a Jupiter sú v konjunkcii v Strelcovi. Venuša v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom v Rybách a v sextile so Saturnom v Kozorožcovi. Pluto je v Kozorožcovi. Konštelácia podporuje špekulantov a obchodníkov a škodí športu a technike. Mesiac je v sobotu v splne.



Pondelok: Mesiac je v Baranovi a je v trigone s Jupiterom, Merkúrom a Slnkom a v kvadráte s Plutom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na obličaj a hlavu, ktorá je ohrozená úrazmi. Všetko robíme dôkladne pomaly a trpezlivo.



Utorok: Mesiac vstupuje do znamenia Býka o 10.37 hod. a je v konjunkcii s Uránom a v trigone s Venušou. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotné umenie, krásu a architektúru.



Streda: Mesiac je v Býkovi a je v trigone so Slnkom, Saturnom a Plutom a v sextile s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nosohltan, krk, hrdlo, hlasivky, štítnu žľazu a krčnú chrbticu. Dbáme na aktívny pohyb.



Štvrtok: Mesiac je o 15.34 hod. v znamení Blížencov a je v trigone s Plutom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na rozum, logiku, prispôsobivosť, cestovanie, obchodovanie a zvedavosť.



Piatok: Slnko vstupuje do znamenia Kozorožca o 23.23 hod. Mesiac je v opozícii s Merkúrom a Jupiterom a v kvadráte s Neptúnom. Začína sa astrologická zima. Chránime si ruky a ramená pred nadmernou námahou.



Sobota: Mesiac je v splne o 18.48 hod. a je v opozícii so Slnkom, v kvadráte so Saturnom a v sextile s Uránom. Mesiac o 17.28 hod. vstupuje do znamenia Raka a tam je vládca Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle.



Nedeľa: Mesiac je v Rakovi a je v trigone s Venušou a Neptúnom a v opozícii so Slnkom a Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok, trávenie a metabolizmus. City nahrádzame chladnou úvahou.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]