magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 7. do 13. januára 2019/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Jan 09 2019 - 10:22 GMT


Slnko je v znamení Kozorožca a je v konjunkcii so Saturnom a Plutom tiež v Kozorožcovi . Merkúr je v Kozorožcovi a je v trigone s Uránom v Baranovi a v kvadráte s Marsom tiež v Baranovi. Jupiter v Strelcov je v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Venuša v Strelcovi je v trigone s Marsom a Neptún je v sextile so Slnkom a Saturnom. Konštelácia podporuje históriu a vyberá to najlepšie z nej. Mesiac dorastá.



Pondelok: Mesiac je o 7.46 hod. vo Vodnárovi a je v kvadráte s Uránom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na náhle revolúcie, výstrednosti a zasahuje širokú verejnosť.



Utorok: Mesiac je vo Vodnárovi v sextile s Jupiterom. Po zdravotnej stránke prináša nutnosť sa viac starať o nohy, lýtka, holeň, päty a kàčové žily. Užívame viac vitamínov a nestojíme nehybne dlho na jednom mieste.



Streda: Mesiac je o 20.44 hod. v znamení Rýb a tam je vládca Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle a vplývajú na jemnosť, vnímavosť , citlivosť, sklon ku alkoholu a drogám a snovým stavom.



Štvrtok: Mesiac je v Rybách a je v kvadráte s Venušou a v sextile s Merkúrom a Saturnom. V zdravotnej sfére sa viac venujeme prstom na nohách, klenbe nôh a preto cvičíme cviky na uvoľnenie chodidiel a celkovej duševnej pohody.



Piatok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom, v sextile so Saturnom, Slnkom a Plutom a v kvadráte s Jupiterom. Harmonická konštelácia vám umožňuje viac meditovať a prináša dlhodobé zharmonizovanie celého tela.



Sobota: Mesiac je o 9.18 hod. v znamení Barana a je v konjunkcii s Marsom a v trigone s Venušou. Vládca Barana je Mars a Pluto a vplývajú na tvrdohlavosť so schopnosťou sa presadiť aj nových aktivitách, ktorých sa ostatní boja.



Nedeľa: Mesiac je v Baranovi a je v konjunkcii s Marsom, v trigone s Jupiterom a Venušou a v kvadráte so Saturnom a Merkúrom. V zdravotnej sfére si chránime obličaj, čelo a jeho dutiny pred prechladením a úrazmi.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]