magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 14. do 20. januára/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Jan 14 2019 - 20:04 GMT


Slnko vstupuje do Vodnára v nedeľu a je v konjunkcii s Plutom v Kozorožcovi a v kvadráte s Uránom v Baranovi. Merkúr v Kozorožcovi je v konjunkcii so Saturnom tiež v Kozorožcovi a v sextile s Neptúnom v Rybách. Saturn je v kvadráte s Marsom v Baranovi, Neptún je v kvadráte s Jupiterom v Strelcovi a Venuša v Strelcovi je v konjunkcii s Jupiterom. Konštelácia začína vplývať na širokú verejnosť nespokojnosťou. Mesiac je v pondelok v prvej štvrti.



Pondelok: Mesiac je v prvej štvrti o 7.45 hod. a je o 19.31 hod. v znamení Býka a je v trigone s Jupiterom a Venušou v kvadráte so Slnkom a Plutom a v konjunkcii s Uránom. Vládca Býka je Venuša, nachádzajúca sa v zemitom živle.



Utorok: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom a v trigone so Saturnom a Merkúrom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na hrdlo, krk, nosohltan, štítnu žľazu, zátylok a ramená. Vyhýbame sa prechladeniu.



Streda: Mesiac je v Býkovi a je v trigone so Slnkom, Saturnom, Merkúrom. A Plutom. Udržujeme sa v dobrej fyzickej kondícii pravidelným cvičením, turistikou, plávaním a inými kolektívnymi športovými aktivitami.



Štvrtok: Mesiac je o 2.00 hod. v znamení Blížencov a je v opozícii s Venušou, Jupiterom a v trigone so Slnkom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na rozum, logiku, prispôsobivosť a cestovanie.



Piatok: Mesiac je v Blížencoch a je v kvadráte s Neptúnom a v opozícii s Venušou a Jupiterom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na ruky a ramená a nezaťažujeme ich ťažkými bremenami, nákupnými taškami a pod.



Sobota: Mesiac je o 4.44 hod. v znamení Raka a je v sextile s Uránom. Tam je vládca Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na rodinu a podporuje dobré vzťahy v súkromnej sfére. Citlivosť je zvýšená.



Nedeľa: Slnko vstupuje do Vodnára o 9.59 hod. Mesiac je v Rakovi a je v trigone s Neptúnom a v opozícii so Saturnom, Merkúrom a Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok, trávenie a metabolizmus.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]