magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 4. do 10. februára 2019 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Feb 04 2019 - 13:21 GMT


Slnko je v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Merkúrom vo Vodnárovi a v sextile s Jupiterom v Strelcovi. Saturn a Pluto sú v Kozorožcovi v konjunkcii. Mars v Baranovi je v kvadráte s Plutom. Mars je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a s nimi je v trigone Venuša v Kozorožcovi a Jupiter v Strelcovi. Neptún v Rybách je v sextile so Saturnom v Kozorožcovi a je v kvadráte s Jupiterom. Konštelácia podporuje násilie. Mesiac je v pondelok v nove.



Pondelok: Mesiac je v nove o 22.03 hod. vo Vodnárovi a je v konjunkcii so Slnkom, Merkúrom a v sextile s Jupiterom. V zdravotnej sfére sa venujeme nohám, nezaťažujeme ich nadmerným státím na jednom mieste a odpočívame s nohami položenými vyššie.



Utorok: Mesiac je vo Vodnárovi v sextile s Jupiterom a v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom. Najviac úžitku z práce je ak sa venujeme širokej verejnosti a neuprednostňujeme jednotlivé osoby. Darí sa aj podnikaniu.



Streda: Mesiac je o 3.02 hod. v znamení Rýb a tam je vládca Neptún s Jupiterom Nachádzajú sa vo vodnom živle a vplývajú na citlivosť, jemnosť, vnímavosť a nebezpečie je aj v sklone ku alkoholu a drogám.



Štvrtok: Mesiac je v Rybách a je v kvadráte s Jupiterom, v konjunkcii s Neptúnom a v sextile so Saturnom. V zdravotnej sfére sú ohrozené prsty na nohách, klenba nôh a preto cvičíme cviky na uvoľnenie chodidiel a celkovej duševnej pohody.



Piatok: Mesiac je o 15.34 hod. v znamení Barana a je v sextile s Plutom a so Saturnom. Vládca Barana je Mars s Plutom, nachádzajú sa v ohnivom živle. Konštelácia podporuje všetko týkajúce sa ekológie, domácich zvierat i tých vo voľnej prírode.



Sobota: Mesiac je v Baranovi a je v kvadráte s Venušou. V zdravotnej oblasti je ohrozený obličaj, čelo a preto si ho chránime pred vrtochmi počasia. Udržujeme sa v dobrej fyzickej kondícii pravidelným cvičením.



Nedeľa: Merkúr vstupuje do Rýb o 12.00 hod. Mesiac je v Baranovi v kvadráte s Plutom a Saturnom, v trigone s Jupiterom, v konjunkcii s Marsom a Uránom a v sextile so Slnkom. Konštelácia praje športu ale na druhej strane varuje pred úrazmi a nehodami.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]