magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 18. do 24. februára
@ Horoskopy      Feb 18 2019 - 12:58 GMT


Slnko vstupuje do znamenia Rýb v utorok a je v sextile s Marsom a Uránom. Mars je s Uránom v konjunkcii v Baranovi. Merkúr a Neptún sú v konjunkcii v Rybách a v sextile s Venušou a Saturnom, ktoré sú v konjunkcii v Kozorožcovi. Pluto v Kozorožcovi je v konjunkcii s Venušou a Saturnom. Konštelácia podporuje násilie. Mesiac je v splne v utorok.



Pondelok: Mesiac je v Levovi a po zdravotnej stránke vplýva na srdce, cievny systém a krvný tlak. Stres, zľaknutie a náhle zmeny pohybu zaťažujú srdce. Vyhýbame sa operáciám ciev, srdca a umiernene cvičíme.



Utorok: Slnko vstupuje do Rýb o 0.04 hod. a Mesiac je v splne o 16.53 hod. Mesiac je o 15.47 hod. v Panne a je v trigone s Jupiterom, Uránom a Marsom a v opozícii so Slnkom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle.



Streda: Mesiac je v Panne a je v trigone s Venušou, Saturnom, Plutom, Marsom a Uránom a v opozícii so Slnkom, Merkúrom a Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na vyprázdňovací systém.



Štvrtok: Mesiac je o 15.17 hod. vo Váhach a je v kvadráte s Jupiterom, v trigone s Venušou, Plutom a Saturnom a v opozícii s Merkúrom a Neptúnom. Vládca Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle.



Piatok: Mesiac je vo Váhach a vplýva na obličky, drieková časť chrbtice, stará sa o rovnováhu telesných tekutín a očistu krvi. Cvičíme jogové polohy a dodržiavame dostatočný pitný režim.



Sobota: Mesiac je o 16.56 hod. v Škorpiónovi a je v trigone so Slnkom, v kvadráte so Saturnom, Venušou a Plutom a v opozícii s Uránom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na zvedavosť.



Nedeľa: Mesiac je v Škorpiónovi a je v trigone so Slnkom a Neptúnom a v opozícii s Marsom. V zdravotnej sfére sú ohrozené pohlavné orgány, močový mechúr a močovod a u žien maternica a vaječníky a u mužov prostata.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]