magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 25. februára do 3. marca / Peter Mišík
@ Horoskopy      Feb 25 2019 - 13:48 GMT


Slnko je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom v Rybách a v sextile s Marsom v Baranovi. Merkúr v Rybách je v kvadráte s Jupiterom v Strelcovi. Urán v Baranovi je v kvadráte s Venušou, ktorá je v piatok vo Vodnárovi a Plutom v Kozorožcovi. Venuša a Pluto sú v konjunkcii. Saturn je v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Plutom. Konštelácia podporuje neobvyklé riešenia. Mesiac je v poslednej štvrti v utorok.



Pondelok: Mesiac je o 22.20 hod. v Strelcovi a je v trigone s Neptúnom, Merkúrom a v sextile so Saturnom, Plutom a Venušou. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, dobrodružstvá a poučovanie.



Utorok: Mesiac je v poslednej štvrti o 12.27 hod. a je v znamení Strelca v kvadráte so Slnkom. V zdravotnej sfére sú ohrozené stehná a bedrové kåby. Prospievajú výlety v prírode, masáže a vodoliečba.



Streda: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii s Jupiterom a v kvadráte s Neptúnom a Merkúrom. Konštelácia varuje pred obchodovaním a finančnými špekuláciami. Chránime sa pred stratami a zlodejmi.



Štvrtok: Mesiac je o 7.48 hod. v znamení Kozorožca a je v kvadráte s Merkúrom, v konjunkcii s Jupiterom a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť a tvrdohlavosť.



Piatok: Venuša vstupuje do Vodnára o 18.00 hod. a Mesiac je v konjunkcii so Saturnom, Plutom v trigone s Marsom a v sextile so Slnkom a Neptúnom.



Sobota: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, Saturnom, Venušou a v kvadráte s Uránom. Mesiac je o 20.06 hod. v znamení Vodnára, kde je vládca Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na revolúcie široko spoločenského významu.



Nedeľa: Mesiac je vo Vodnárovi a je v konjunkcii s Venušou a v kvadráte s Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, a preto odpočívame s nimi položenými vyššie. Pozor si dávame na zmeny v odcudzenia v láske.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]