magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 11. do 17. marca / Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 12 2019 - 17:31 GMT


Slnko je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom a Merkúrom v Rybách. Jupiter v Strelcovi je v kvadráte so Slnkom. Mars v Býkovi je v sextile so Slnkom a v trigone so Saturnom v Kozorožcovi. Saturn je v konjunkcii s Plutom v Kozorožcovi a Venuša je vo Vodnárovi a Urán je v Býkovi. Konštelácia vplýva na duchovnú sféru viac, než na materialistickú. Mesiac je vo štvrtok v prvej štvrti.



Pondelok: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Marsom a v sextile s Neptúnom a Slnkom a v trigone so Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na hrdlo, štítnu žľazu, nosohltan a hlasivky. Ako ochranu používame šál.



Utorok: Mesiac je o 16.48 hod. v znamení Blížencov a je v konjunkcii s Marsom, v sextile s Neptúnom, Slnkom a Merkúrom a v trigone s Plutom a Saturnom. Vládca Blížencov Merkúr sa nachádza vo vzdušnom živle .



Streda: Mesiac je v trigone s Venušou. V zdravotnej oblasti je ohrozený nervový systém, ramená a ruky s pľúcami. Vyhýbame sa stresovým situáciám a chodíme na prechádzky do parkov a botanických záhrad.



Štvrtok :Mesiac je v prvej štvrti o 11.26 hod. Mesiac vstupuje do znamenia Raka o 22.49 hod. a je v kvadráte so Slnkom, Neptúnom, Merkúrom , v trigone s Venušou a v opozícii s Jupiterom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle.



Piatok Mesiac je v Rakovi a vplýva na žalúdok a metabolizmus. Podporuje rodinnú harmóniu a súdržnosť všetkých členov. Ak pracujete doma, výsledky sa zúročia viac než na 100% aj do budúcnosti.



Sobota: Mesiac je v Rakovi v opozícii so Saturnom a Plutom a v trigone so Slnkom, Merkúrom a Neptúnom a v sextile s Marsom. Harmonická konštelácia umožňuje obnovu všetkých síl aj v domácom prostredí.



Nedeľa: Mesiac je o 1. 54 hod. v znamení Leva a je v trigone so Slnkom a v kvadráte s Uránom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na hrdosť, pýchu a netrpezlivosť a schopnosť organizovať a ochraňovať.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]