magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 25. do 31.marca/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 25 2019 - 11:13 GMT


Slnko je v Baranovi. Merkúr v Rybách je v konjunkcii s Neptúnom v Rybách a v sextile so Saturnom a Plutom v Kozorožcovi. Mars v Býkovi je v kvadráte s Venušou v Rybách od utorka s Mars je v trigone s Plutom a Saturnom. Venuša je v sextile s Uránom a Jupiter je v Strelcovi. Konštelácia vytvára tvrdohlavosť. Mesiac je v poslednej štvrti vo štvrtok.



Pondelok: Mesiac je o 7.06 hod. v znamení Strelca a je v opozícii s Marsom a v trigone so Slnkom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, dobrodružstvá a vyučovanie.



Utorok: Venuša vstupuje do znamenia Rýb o 21.00 hod. Mesiac je v znamení Strelca v kvadráte s Neptúnom a Merkúrom a v konjunkcii s Jupiterom. V zdravotnej sfére sú ohrozené stehná a bedrové kåby. Prospievajú výlety v prírode.



Streda: Mesiac je o 15.07 hod. v znamení Kozorožca a je v konjunkcii s Jupiterom, v trigone s Uránom a v kvadráte so Slnkom a v sextile s Venušou. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na tvrdohlavosť.



Štvrtok: Mesiac je v poslednej štvrti o 5.09 hod. a je v kvadráte so Slnkom, v sextile s Neptúnom a Merkúrom a v konjunkcii so Saturnom a Plutom. V zdravotnej sfére sa viac venujeme chrbtici, kostre, a pokožke.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Plutom a Saturnom a v trigone s Marsom. Nepríjemný vplyv ťažkej konštelácie zmiernime športovaním, turistikou alebo pobytom v harmonickom priateľskom posedení s rodinou alebo kamarátmi.



Sobota: Mesiac je o 2.46 hod. v znamení Vodnára a je v sextile so Slnkom, v kvadráte s Uránom a v trigone s Marsom. V znamení Vodnára je vládca Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na revolúcie širšieho spoločenského významu.



Nedeľa: Mars vstupuje do Blížencov o 8.00 hod. a Mesiac je vo Vodnárovi. V zdravotnej oblasti sa zameriame na nohy. Nohám škodí nehybné dlhé státie. Odpočívame s nohami položenými na vyvýšenom mieste.





Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]