magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Slávnostná inaugurácia rektorky a prorektorov UVLF
@ Aktuálne -> Školstvo      Mar 25 2019 - 11:49 GMT

Srdečne Vás pozývame na slávnostnú inauguráciu opätovne zvolenej rektorky Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach Dr. h. c. prof. MVDr. Jany Mojžišovej, PhD., a prorektorov schválených akademickým senátom na funkčné obdobie rokov 2019 – 2023. Slávnostná inaugurácia sa uskutoční na pôde košickej univerzity, ktorej vysokú úroveň a kvalitu potvrdilo 70 rokov jej existencie, a to 25. marca 2019 o 11:00 hodine v priestoroch auly UVLF v Košiciach, pavilón č. 34 .

Dňa 30. januára 2019 vymenoval v Prezidentskom paláci do funkcie prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska nových rektorov šiestich vysokých škôl a univerzít. Rektorka Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach  Dr. h. c. prof. MVDr. Jana Mojžišová, PhD., bola vymenovaná už druhýkrát za sebou. Slávnostná ceremónia na jej inauguráciu sa preto uskutoční v o to sviatočnejšom duchu.

Na slávnostnej inaugurácii budú okrem rektorky univerzity menovaní aj prorektori, konrétne prorektor pre vzdelávanie MVDr. Martin Tomto, PhD., prorektor pre vedecko-výskumnú činnosť a doktorandské štúdium prof. MVDr. Juraj Pistl, PhD., prorektor pre rozvoj školy a hodnotenie kvality prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD., prorektorka pre medzinárodné vzťahy a internacionalizáciu prof. MVDr. Zita Faixová, PhD., a prof. MVDr. Alexandra Trbolová, PhD., prorektorka pre klinickú činnosť a styk s praxou.

Mgr. Mária Rusnáková, hovorkyňa

Zdroj: RO SSN

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]