magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 15 do 21. apríla / Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 15 2019 - 19:08 GMT


Slnko v sobotu vstupuje do znamenia Býka a je v konjunkcii s Uránom v Býkovi, v kvadráte so Saturnom a Plutom v Kozorožcovi a v trigone s Jupiterom v Strelcovi. Venuša vstupuje do Barana v sobotu a Merkúr vstupuje do Barana v stredu. Neptún je v Rybách a Mars je v Blížencoch. Konštelácia podporuje buričské nálady. Mesiac je v piatok v splne.



Pondelok: Mesiac je o 12.14 hod. v znamení Panny a je v trigone so Slnkom, Uránom a Jupiterom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť v oblasti služieb pre verejnosť.



Utorok: Mesiac je v Panne a je v trigone s Plutom a Saturnom, v opozícii s Neptúnom, Venušou a Merkúrom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na trávenie, vyprázdňovanie a podbrušné orgány. Neprejedáme sa.



Streda: Merkúr vstupuje do Barana o 8.00 hod.a Mesiac do znamenia Váh o 13.22 hod. Mesiac je v opozícii s Venušou a Merkúrom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na kultúrnu umeleckú oblasť.



Štvrtok: Mesiac je vo Váhach a je v opozícii so Slnkom, v trigone s Marsom a v kvadráte so Saturnom a Plutom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na dostatočný príjem tekutín, pre správnu činnosť obličiek.



Piatok: Mesiac je v splne o 13.11 hod. a vstupuje do Škorpióna o 14.41 hod. a je v opozícii so Slnkom a Uránom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na zmyselnosť, žiarlivosť a pomstychtivosť.



Sobota: Slnko vstupuje do Býka o 10.55 hod. a Venuša vstupuje do Barana o 18.00 hod. a Mesiac je v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom a Saturnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na močový mechúr a pohlavné ústrojenstvo.



Nedeľa: Mesiac je o 17.59 hod. v znamení Strelca a je v trigone s Venušou a Merkúrom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, dobrodružstvá, morálku, vzdelávanie a cudzinu



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]