magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 22. do 28. apríla / Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 22 2019 - 09:58 GMT


Slnko je v Býkovi v konjunkcii s Uránom v Býkovi a v trigone s Jupiterom v Strelcovi. Mars je v Blížencoch v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Venuša je v Baranovi v konjunkcii s Merkúrom tiež v Baranovi. V Kozorožcovi je Saturn v konjunkcii s Plutom a s nimi je v sextile Neptún v Rybách. Konštelácia narúša stabilitu a podporuje najnovšie technológie. Mesiac je v sobotu v poslednej štvrti.



Pondelok: Mesiac je v Strelcovi a je v opozícii s Marsom, v trigone s Venušou a Merkúrom a v kvadráte s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Vyhýbame sa prechladeniu a studenému kúpeľu.



Utorok: Mesiac je o 0.50 hod. v znamení Kozorožca a je v konjunkcii s Jupiterom a v trigone so Slnkom a Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na tvrdohlavosť, pracovitosť a chladnokrvnosť.



Streda: Mesiac je v Kozorožcovi a je v trigone so Slnkom, Uránom a v kvadráte s Venušou a Merkúrom. V zdravotnej sfére si najviac chránime pokožku pred prudkým slnkom, a krémami po uplynutí spotrebnej doby.



Štvrtok: Mesiac je v Kozorožcovi a je v konjunkcii so Saturnom a Plutom a v sextile s Neptúnom. Je priaznivá konštelácia pre špekulácie s pozemkami, starožitnosťami, domami a riešenie záležitostí starších rodinných príslušníkov.



Piatok: Mesiac je o 11.27 hod. v znamení Vodnára a je v kvadráte so Slnkom a Uránom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na revolúciu, zmeny a širokú verejnosť.



Sobota: Mesiac je v poslednej štvrti o 0.17 hod. a je v kvadráte so Slnkom a v sextile s Venušou a Merkúrom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na nohy a preto nestojíme dlho na jenom mieste a odpočívame s nohami položenými vyššie.



Nedeľa: Mesiac je o 0.11 hod. v znamení Rýb a je v trigone s Marsom a v sextile s Jupiterom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle a vplývajú na jemnosť, citlivosť a podvedomie, so sklonom ku omamným látkam.



 



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]