magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 6. do 12. mája / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 06 2019 - 10:45 GMT


Slnko je v Býkovi v trigone so Saturnom a Plutom obe planéty sú v Kozorožcovi a v sextile s Neptúnom v Rybách. Mars v Blížencoch je v opozícii s Jupiterom v Strelcovi a Urán v Býkovi je v konjunkcii s Merkúrom v Býkovi od pondelka. Venuša je v Baranovi v trigone s Jupiterom. A v kvadráte s Plutom a Saturnom. Konštelácia podporuje zabehnuté metódy. Mesiac je v prvej štvrti v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je o 5.40 hod. v Blížencoch a tam je vládca Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na komunikačnú činnosť, obchodné vlohy a zvedavosť. V zdravotnej sfére sú ovplyvnené ruky a ramená s pľúcami.



Utorok: Mesiac je v konjunkcii s Marsom, v opozícii s Jupiterom a v kvadráte s Neptúnom. Konštelácia podporuje športové aktivity, aj technického rázu. Škodí financiám a pri prekročení fyzickej hranice ohrozuje zdravie.



Streda: Mesiac je o 11.06 hod. v znamení Raka a je v konjunkcii s Marsom, v sextile s Uránom a Merkúrom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na rodinnú oblasť, citlivosť, šporovlivosť a jemnosť.



Štvrtok: Mesiac je v Rakovi a je v opozícii s Plutom a Saturnom, v trigone s Neptúnom a v sextile so Slnkom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na žalúdok a na metabolizmus. Trávenie je narušené pri emočných výkyvoch.



Piatok: Mesiac je o 15.14 hod. v znamení Leva a je v kvadráte s Uránom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na slávu, hrdosť, pýchu, netrpezlivosť, riadiace a vojvodcovské schopnosti.



Sobota: Mesiac je v Levovi a je v kvadráte so Slnkom a v trigone s Jupiterom. V zdravotnej oblasti si chránime srdce, krvný tlak a umiernene vykonávame ťažkú fyzickú námahu. Pozor pri nákupoch aj na financie. Zlodeji nespia.



Nedeľa: Mesiac je v prvej štvrti o 3.11 hod. Mesiac je o 18.22 hod. v znamení Panny a je v kvadráte so Slnkom, v trigone s Uránom, Venušou a Jupiterom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotu a zem.



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]