magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 27. mája do 2. júna 2019/ Peter Mišík
@ Horoskopy      May 27 2019 - 12:56 GMT


Slnko je v znamení Blížencov a je v konjunkcii s Merkúrom tiež v Blížencoch. Obe planéty sú v opozícii s Jupiterom v Strelcovi a v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Mars v Rakovi je v trigone s Neptúnom a Neptún je v kvadráte s Jupiterom. Pluto a Saturn v Kozorožcovi sú v sextile s Neptúnom a Venuša v Býkovi je v trigone so Saturnom a Plutom.Konštelácia prináša úspech obchodníkom. Mesiac ubúda.



Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom, v kvadráte s Merkúrom, v trigone s Marsom, v kvadráte s Jupiterom a v sextile s Plutom a Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na prsty na nohách, priehlavkové kostičky a lymfatické žľazy.



Utorok: Mesiac je o 20.32 hod. v znamení Barana a tam je vládca Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na radosť z prírody, zvierat, naturalizmu, ekologicky čistého prostredia a prirodzeného spôsobu stravovania.



Streda: Mesiac je v kvadráte s Marsom, a v sextile so Slnkom. V oblasti zdravia nám prospieva pohyb a dávame si pozor na obličaj, čelo, hlavu a žalúdok. Prílišná tvrdohlavosť sa nám vie nepríjemne vypomstiť.



Štvrtok: Mesiac je v Baranovi a je v sextile s Merkúrom, v trigone s Jupiterom a v kvadráte s Plutom a Saturnom. Konštelácia praje financiám, obchodovaniu a podnikaniu. Pozor na problémy so seniormi a staršími príbuznými.



Piatok: Mesiac je o 6.43 hod. v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom. Vládca Býka je Venuša, nachádzajú sa v zemitom živle a vplýva na hmotné umenie, sochárstvo, architektúra, dizajnérstvo a pod.



Sobota: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Venušou, v trigone s Plutom, Saturnom a v sextile s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na hrdlo a krčnú oblasť. Konštelácia dáva úspech v umeleckej oblasti.



Nedeľa: Mesiac je o 13.48 hod. v znamení Blížencov a je v konjunkcii so Slnkom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na rozum, logiku, myslenie, vyjadrovanie a prispôsobivosť.

Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309









 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]