magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 1. do 7. júla / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 01 2019 - 13:01 GMT


Slnko je v Rakovi a je v opozícii so Saturnom a Plutom a v trigone s Neptúnom. Merkúr v Levovi je v konjunkcii s Marsom, ktorý vstupuje do Leva v utorok s nimi je v kvadráte Urán v Býkovi. Venuša je v Rakovi od stredy a Jupiter je v Strelcovi. Konštelácia uprednostňuje duchovné záležitosti pred logikou. Mesiac je v nove v utorok.



Pondelok: Mesiac je v Blížencoch a je v konjunkcii s Venušou, v kvadráte s Neptúnom a v opozícii s Jupiterom. Postavenie Venuše vám dáva dobré podmienky pre nákupy, oddych, zábavu, lásku a skrášľovanie.



Utorok: Mars vstupuje do Leva o 1.00 hod. Mesiac je v nove o 21.16 hod. a je o 3.24 hod. v znamení Raka a je v konjunkcii so Slnkom, v opozícii s Plutom a Saturnom a v trigone s Neptúnom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle.



Streda: Venuša vstupuje do Raka o 17.00 hod. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom, v opozícii so Saturnom a Plutom a v trigone s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na žalúdok, trávenie a metabolizmus.



Štvrtok: Mesiac je o 5.19 hod. v znamení Leva a je v konjunkcii s Marsom a Merkúrom a v kvadráte s Uránom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na hrdosť a schopnosť viesť podriadených.



Piatok: Mesiac je v Levovi a je v trigone s Jupiterom. V zdravotnej sfére si chránime srdcovocievny systém a opatrne športujeme, vyhýbame sa náhlym zľaknutiam a prudkým zmenám fyzickej záťaže.



Sobota: Mesiac je o 6.25 hod. v znamení Panny a je v trigone s Uránom a v sextile s Venušou. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na oblasť služieb v materiálnej sfére. Logika je nadpriemerná.



Nedeľa: Mesiac je v Panne a je v sextile so Slnkom, v trigone s Plutom a Saturnom a v kvadráte s Jupiterom a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pravidelnú stolicu, a nejeme ťažké jedlá.



 



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]