magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

SKÚS TO V NEMECKU!
@ Aktuálne -> Rôzne      Jul 10 2019 - 18:15 GMT

Máte záujem o prácu v Nemecku? Chcete získať aktuálne informácie o životných a pracovných podmienkach v tejto krajine? Sieť EURES Slovensko vás pozýva na stretnutie so zástupcom Ústredia práce v Berlíne (ZAV – Bundesagentür für Arbeit), ktoré sa uskutoční dňa 24.7.2019 o 9:00 hod. v priestoroch ÚPSVaR Košice, Staničné námestie 9, 1. poschodie, č. d. 104.

Vítaní sú všetci, ktorí ovládajú nemecký jazyk a uvažujú o práci v Nemecku, prípadne si už prácu v tejto krajine aktívne hľadajú. Využite príležitosť a príďte na osobné stretnutie so zástupcom Bundesagentür für Arbeit, ktorý pre nemeckých zamestnávateľov hľadá vhodných uchádzačov. Nezabudnite si so sebou doniesť životopis v nemeckom jazyku. Viac informácií o pripravovanom podujatí nájdete na stránke www.eures.sk.

EURES je európska sieť pracovných príležitostí, ktorá poskytuje bezplatné služby v oblasti pracovnej mobility v krajinách EÚ/EHP. 

Ing. Ivana Sentpéteryová

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]