magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 26. augusta do 1. septembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Aug 26 2019 - 19:59 GMT


Slnko, Venuša, Mars sú v Panne v konjunkcii a v trigone s Uránom v Býkovi. Merkúr vstupuje do Panny vo štvrtok. Jupiter v Strelcovi je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a Saturn je v konjunkcii s Plutom v Kozorožcovi. Konštelácia praje umeleckému športovaniu. Mesiac je v nove v piatok.



Pondelok: Mesiac je v Rakovi a je v opozícii so Saturnom a v sextile s Uránom, Slnkom, Venušou a Marsom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus a preto sa neprejedáme a všetko dôkladne požujeme.



Utorok: Mesiac je o 1.54 hod. v znamení Leva a je v opozícii so Saturnom a Plutom a v trigone s Neptúnom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na slávu, riadenie, úspech, kariéru a vysoké postavenie.



Streda: Mesiac je v trigone s Jupiterom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na nízky a vysoký krvný tlak. A pri fyzickej námahe nezaťažujeme nadmerne srdce a krvné tepny. Relaxácia lieči.



Štvrtok: Merkúr vstupuje do znamenia Panny o 10.00 hod. Mesiac je v trigone s Jupiterom a v konjunkcii s Merkúrom. Mesiac o 1.57 hod. vstupuje do znamenia Panny a tam je vládca Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na materializmus a hmotu.



Piatok: Mesiac je v nove o 12.36 hod. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom, Venušou, Merkúrom, Marsom a v trigone s Uránom, Saturnom a v kvadráte s Jupiterom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na vyprázdňovací systém a pankreas.



Sobota: Mesiac je vo Váhach o 1.08 hod. a je v opozícii s Neptúnom a v trigone s Plutom a Saturnom. Konštelácia je priaznivá ku seniorom a starším príbuzným a nepriaznivá vo vzťahu ku náboženským fanatikom a alkoholikom.



Nedeľa: Mesiac je vo Váhach a tam je vládca Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na nehmotné umenie a krásu. Moderátori, herci, speváci, poeti a kultúrni pracovníci môžu čo najviac načerpať nových síl.





Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]