magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 2. do 8. septembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Sep 03 2019 - 14:17 GMT


Slnko je v Panne a je v konjunkcii s Venušou a Merkúrom a Marsom v Panne a v trigone s Uránom v Býkovi a Saturnom v Kozorožcovi. Slnko je v kvadráte s Jupiterom v Strelcovi a v opozícii s Neptúnom v Rybách. Jupiter je v kvadráte s Neptúnom a Pluto je v Kozorožcovi. Konštelácia praje láske, športu a romantike. Mesiac je v prvej štvrti v piatok.



Pondelok: Mesiac je o 1.35 hod. v znamení Škorpióna a je v kvadráte s Plutom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na zmyselnosť, podozrievavosť, zvedavosť, pomstychtivosť a skúmavosť.



Utorok: Mesiac je v Škorpiónovi a je v opozícii s Uránom a v sextile so Slnkom, Merkúrom, Marsom a Saturnom. V zdravotnej oblasti sú ohrozené reprodukčné orgány a močový mechúr. Škodí prechladenie a nákaza.



Streda: Mesiac je v Škorpiónovi a je v sextile s Venušou a Plutom a v trigone s Neptúnom. Veľmi harmonická konštelácia napomáha duchovnému poznaniu, sebaskúmaniu, cvičeniu jogy, meditáciám a rozjímaniu.



Štvrtok: Mesiac je o 5.08 hod. v znamení Strelca, a tam je vládca Jupiter, nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na vznešenú , čestnú a urozprávanú povahu. Strelci majú radi dobrodružstvá, cestujú a poznávajú neznáme krajiny.



Piatok: Mesiac je v prvej štvrti o 5.10 hod. a je v kvadráte s Venušou, Slnkom, Merkúrom, Marsom a Neptúnom a v konjunkcii s Jupiterom. Po prekonaní rôznych nepríjemností a ťažkostí sa dostanete do vytúženého cieľa.



Sobota: Mesiac je o 12.37 hod. v znamení Kozorožca a je v trigone so Slnkom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na chladnokrvnosť, pracovitosť, karierizmus, cieľavedomosť a konečný úspech.



Nedeľa: Mesiac je v Kozorožcovi a je v trigone so Slnkom, Uránom, Marsom, Venušou a Merkúrom a v konjunkcii s Plutom a Saturnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na kosti, pokožku hlavne pred silným slnečným svitom.



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]