magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 9. do 15. septembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Sep 09 2019 - 08:23 GMT


Slnko, Venuša, Mars, Merkúr sú v Panne v konjunkcii a v kvadráte s Jupiterom v Strelcovi a v trigone so Saturnom a Plutom v Kozorožcovi. Jupiter je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a Urán je v Býkovi. Konštelácia praje umeniu, láske a športu. Mesiac je v splne v sobotu.



Pondelok: Mesiac je o 23.24 hod. v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Plutom a v trigone so Slnkom, Merkúrom, Venušou a Marsom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na rebélie.



Utorok: Mesiac je v kvadráte s Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, ktoré sú najviac namáhané pri státí a chôdzi. Šetríme si ich a pri odpočívaní sa snažíme ich vyložiť na vyvýšené miesto.



Streda: Mesiac je v sextile s Jupiterom. Harmonická konštelácia praje zdraviu. Doprajeme si vodoliečebné procedúry, pobyt na čistom vzduchu, najlepšie vo vysokohorskom prostredí alebo pri mori.



Štvrtok: Mesiac vstupuje do znamenia Rýb o 11.52 hod. V Rybách je vládca Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle a vplývajú na podvedomie, duchovnú oblasť, snívanie, sebaobetovanie a citlivosť.



Piatok: Mesiac je v Rybách v konjunkcii s Neptúnom, v opozícii so Slnkom a Marsom, v kvadráte s Jupiterom a v sextile s Plutom a Saturnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na spodnú časť nôh, prsty a priehlavkové kostičky.



Sobota: Mesiac o 6.33 hod. dosahuje spln a je v konjunkcii s Neptúnom, v opozícii so Slnkom, Marsom, Venušou a Merkúrom. Mesiac je o 0.32 hod. v znamení Barana a tam je vládca Mars a Pluto a nachádzajú sa v ohnivom živle.



Nedeľa: Mesiac je vo Baranovi v opozícii s Merkúrom a Venušou. V zdravotnej oblasti je najviac ohrozená hlava, čelo, obličaj a žalúdok. Konštelácia nepraje láske, zábave a športu. Darí sa plánovaniu budúcnosti.



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]