magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 22.09 .2019
@ Aktuálne -> Polícia      Sep 23 2019 - 14:36 GMT

Pri dopravnej nehode v Košiciach prišla o život chodkyňa

Dňa 22.09. krátko po 20-tej hodine došlo v MČ Košice ahanovce v Košiciach k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej prišla o život chodkyňa. Podľa doterajších zistení vodič (53) z Košíc viedol vozidlo zn. Opel po Americkej triede v smere od čerpacej stanice k Prešovskej ceste, pričom pred križovatkou s obchodným centrom vozidlom zachytil 54-ročnú chodkyňu z Košíc, ktorá prechádzala cez vozovku mimo priechodu pre chodcov. Chodkyňa pri dopravnej nehode utrpela ťažké zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnie podľahla. Požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Bližšie okolnosti dopravnej nehody, presná príčina a miera zavinenia jednotlivých účastníkov, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol prítomný na mieste dopravnej nehody.

Polícia vyzýva k zvýšenej opatrnosti na cestách

Polícia vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa správali na cestách zodpovedne, dodržiavali dopravné predpisy a dávali na seba pozor. Vodiči, sledujte situáciu v cestnej premávke! Chodci, buďte opatrní, používajte reflexné prvky za zníženej viditeľnosti! 

Vodičom odporúčame, aby predvídali, zbystrili pozornosť všade tam, kde je predpoklad pohybu osôb. Apelujeme na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby aj vlastnou zodpovednosťou prispeli k bezpečnosti na cestách.

Polícia vyšetruje požiar v Trebišove  aj na Spiši

Dňa 22.09. popoludní došlo k rozsiahlemu požiaru uskladnenej drevnej štiepky a drevnej hmoty v areáli teplárne na ulici M.R. Štefánika v Trebišove. Na mieste udalosti zasahovali príslušníci HaZZ z celého košického kraja. Pri požiari sa nikto nezranil. Rozsah škôd zatiaľ nebol vyčíslený. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci a zisťuje bližšie okolnosti.

Dňa 22.09. vo večerných hodinách došlo z doposiaľ nezistených príčin k požiaru drevenej chatky v záhradkárskej oblasti „Čarda“ v meste Krompachy v okrese Spišská Nová Ves. Po uhasení požiaru bolo v chatke  nájdené telo 63-ročného muža bez známok života. Presnú príčinu úmrtia muža určí nariadená pitva. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti, príčina vzniku požiaru, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. 


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]