magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 7. do 13. októbra / Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 07 2019 - 12:23 GMT


Slnko je vo Váhach a je v kvadráte so Saturnom a Plutom v Kozorožcovi. Venuša v utorok vstupuje do Škorpióna. Merkúr v Škorpiónovi je v opozícii s Uránom v Býkovi a Jupiter v Strelcovi je v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Konštelácia naznačuje starosti so seniormi. Mesiac je v splne v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je o 5.42 hod. v znamení Vodnára a je v trigone so Slnkom a Marsom a v kvadráte s Merkúrom a Uránom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplýva na zmeny a revolúcie.



Utorok: Venuša vstupuje do Škorpióna o 19.00 hod. Mesiac je vo Vodnárovi a je v trigone so Slnkom a v sextile s Jupiterom. V zdravotnej oblasti si viac chránime nohy, a preto nestojíme dlho nehybne. Odpočívame s nohami položenými vyššie.



Streda: Mesiac je o 18.05 hod. v znamení Rýb a je v trigone s Venušou. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom. Nachádzajú sa vo vodnom živle, kde vplývajú na mimoriadnu citlivosť, vnímavosť na mimo zmyslové javy a zveličovanie.



Štvrtok: Mesiac je v Rybách a je v trigone s Venušou, Merkúrom, v sextile so Saturnom, Plutom a Uránom Je v konjunkcii s Neptúnom a v kvadráte s Jupiterom. V zdravotnej sfére sú oslabené chodidlá a prsty na nohách.



Piatok: Mesiac je v Rybách a je v kvadráte s Jupiterom, v konjunkcii s Neptúnom a v sextile so Saturnom a Plutom. Dávajte si pozor na peniaze nielen pred zlodejmi ale aj pred nutkavou reklamou. Odolajte vášni ku nakupovaniu.



Sobota: Mesiac je o 6.46 hod. v znamení Barana a je v opozícii s Marsom. Vládca Barana je Pluto s Marsom, nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na schopnosť nadšene začínať aj nové nevyskúšané aktivity.



Nedeľa: Mesiac je v Baranovi a je v opozícii s Marsom a v trigone s Jupiterom a v kvadráte so Saturnom a Plutom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na hlavu, čelo, obličaj a cez nervový systém aj na žalúdok.



 



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309





 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]