magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 14. do 20. októbra / Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 15 2019 - 22:32 GMT


Slnko je vo Váhach a je v kvadráte s Plutom a Saturnom v Kozorožcovi a v sextile s Jupiterom. Mars je vo Váhach, Venuša je v Škorpiónovi v opozícii s Uránom v Býkovi a Merkúr v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom v Rybách a v sextile s Plutom a Saturnom. Jupiter v Strelcovi je v kvadráte s Neptúnom. Konštelácia varuje pred unáhlenosťou s nehnuteľnosťami. Mesiac ubúda.



Pondelok: Mesiac je o 18.24 hod. v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom, v opozícii so Slnkom a v trigone s Jupiterom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotnú krásu a umenie napr. architektúru.



Utorok: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom, v opozícii s Venušou a Merkúrom a v trigone s Plutom a Saturnom. V zdravotnej sfére si treba viac dávať pozor na štítnu žľazu, krčnú chrbticu, a nosohltan.



Streda: Mesiac je v Býkovi a je v opozícii s Merkúrom a v trigone so Saturnom a Plutom. Konštelácia praje trpezlivosti a vytrvalosti vo všetkých aktivitách. Problém môže nastať pri učení a uzatváraní rôznych dohôd.



Štvrtok: Mesiac je o 4.30 hod. v znamení Blížencov a je v trigone s Marsom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na špekulovanie, prispôsobivosť, prácu s financiami a zvýšenú komunikáciu.



Piatok: Mesiac je v Blížencoch a je v trigone s Marsom a Slnkom a v kvadráte s Neptúnom a v opozícii s Jupiterom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na ramená ruky, pľúca a nervový systém. Darí sa v kariérnom raste.



Sobota: Mesiac je o 12.43 hod. v znamení Raka a je v trigone so Slnkom a v opozícii s Jupiterom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplýva na jemnosť, citlivosť, nedochvíľnosť a rodinné vzťahy.



Nedeľa: Mesiac je v Rakovi a je v kvadráte s Marsom, v trigone s Venušou, Merkúrom a Neptúnom a v opozícii s Plutom a Saturnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na metabolizmus, trávenie a žalúdok. Neprejedáme sa.





Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]