magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 18. do 24. novembra / Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 19 2019 - 09:22 GMT


Slnko vstupuje do Strelca v piatok a je v trigone s Neptúnom v Rybách. Merkúr v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom v Rybách. Venuša v Strelcovi je v konjunkcii s Jupiterom v Strelcovi. Mars vstupuje do Škorpióna v utorok a je v sextile s Jupiterom. Venuša je v kvadráte s Neptúnom. Saturn je v konjunkcii s Plutom a obaja sú v Kozorožcovi a Saturn je v sextile s Neptúnom. Konštelácia je vhodná pre duchovné a cirkevné aktivity. Mesiac je v poslednej štvrti v utorok.



Pondelok: Mesiac je v Levovi a je v trigone so Slnkom a v kvadráte s Uránom. Zvýšte opatrnosť pri liečbe srdca, krvného tlaku a pozor na infarktové stavy. Pite dostatok tekutín a vyhýbajte sa adrenalínovým situáciám.



Utorok: Mars vstupuje do Škorpióna o 9.00 hod. a Mesiac je v poslednej štvrti o 22.11 hod. a je v kvadráte so Slnkom a v trigone s Venušou a Jupiterom. Konštelácia vám dáva možnosť postúpiť v pracovnej oblasti vyššie, na vedúce miesto.



Streda: Mesiac vstupuje do znamenia Panny o 2.54 hod. a je v kvadráte so Slnkom a v trigone s Jupiterom a Uránom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na oblasť služieb napr. v zdravotníctve, účtovníctve apod.



Štvrtok: Mesiac je v Panne a je v trigone so Saturnom a Plutom a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej oblasti sa treba zamerať na prevenciu správnym stravovaním a chrániť si črevá, pankreas, žlčník a vyhýbať sa mastným jedlám.



Piatok: Slnko vstupuje do Strelca o 15.59 hod. Mesiac je o 5.20 hod. v znamení Váh a je v kvadráte s Jupiterom, Venušou a v sextile so Slnkom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie, poéziu, spisovateľskú tvorbu a kultúru.



Sobota: Mesiac je vo Váhach a je v kvadráte s Plutom a Saturnom a najslabší článok vášho zdravia sú obličky a drieková časť chrbtice. Nedvíhame ťažké bremená v predklone ale len v podrepe s narovnanou chrbticou a dodržiavame pitný režim.



Nedeľa: Mesiac je o 6.58 hod. v znamení Škorpióna a je v konjunkcii s Marsom, v opozícii s Uránom a v sextile s Venušou a Jupiterom. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na zmyselnosť a zvedavosť.



 



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309







 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]