magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 9. do 15. decembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Dec 10 2019 - 11:31 GMT


Slnko sa nachádza v Strelcovi a je v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Merkúr vstupuje do Strelca v pondelok. Mars v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom. Jupiter v Kozorožcovi je v trigone s Uránom a Venuša v Kozorožcovi je v konjunkcii s Plutom a Saturnom v Kozorožcovi a v sextile s Neptúnom. Konštelácia podporuje fanatizmus a dogmatizmus. Mesiac je v splne vo štvrtok.



Pondelok: Merkúr je v Strelcovi o 11.00 hod. Mesiac je v Býkovi a je v opozícii s Marsom v konjunkcii s Uránom a v trigone s Venušou, Plutom a Saturnom a v sextile s Neptúnom. V zdravotnej sfére si chránime krk, mandle, čuch, chuť a štítnu žľazu.



Utorok: Mesiac je o 17.47 hod. v znamení Blížencov a je v opozícii s Merkúrom a v trigone so Saturnom, Plutom a Venušou. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na spoje, rozum a prispôsobivosť.



Streda: Mesiac je v Blížencoch a je v opozícii s Merkúrom a Slnkom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na nervovú sústavu, pľúca, priedušky, ramená a ruky. Cvičíme pre pevné zdravie jógove dýchanie.



Štvrtok: Mesiac je v splne o 6.12 hod. a o 0.23 hod. vstupuje do Raka a je v opozícii so Slnkom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na rodinnú súdržnosť a citlivosť.



Piatok: Mesiac je v Rakovi v opozícii s Jupiterom a v sextile s Uránom. V zdravotnej oblasti je najviac ohrozený žalúdok, metabolizmus, hruď, trávenie a u žien mliečne žľazy. Doporučuje sa jesť menšie dávky viac krát v priebehu dňa.



Sobota: Mesiac je v Rakovi a je v opozícii s Venušou, Saturnom a Plutom a v trigone s Marsom a Neptúnom. Je výborná konštelácia pre športovanie a nepriaznivá pre nákupy umeleckých predmetov a pre lásku.



Nedeľa: Mesiac je o 4.56 hod. v znamení Leva a je v trigone s Merkúrom, v opozícii s Venušou, Saturnom a Plutom a v kvadráte s Uránom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na schopnosť organizovať.



 



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]