magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 3. do 9. februára / Peter Mišík
@ Horoskopy      Feb 04 2020 - 15:10 GMT


Slnko je vo Vodnárovi, Merkúr je v Rybách od pondelka a je v sextile s Uránom v Býkovi. Neptún v Rybách je v sextile s Jupiterom v Kozorožcovi. Venuša vstupuje do Barana v piatok a je v sextile s Plutom a Saturnom v Kozorožcovi. A v kvadráte s Marsom v Strelcovi. Konštelácia hľadá riešenie problémov. Mesiac je v splne v nedeľu.



Pondelok: Merkúr vstupuje do Rýb o 13.00 hod. Mesiac o 12.29 hod. vstupuje do znamenia Blížencov a je v sextile s Venušou v trigonella s Plutom a Saturnom a v kvadráte s Merkúrom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na logiku a rozum.



Utorok: Mesiac je v Blížencoch a je v trigone so Slnkom. V zdravotnej sfére si najviac dávame pozor na ramená a ruky, pľúca a nervový systém. Pobyt v prírode a šport pomáha pri zbavovaní sa stresových situácii.



Streda: Mesiac je v Rakovi o 20.03 hod. a je v trigone so Slnkom a Merkúrom, v kvadráte s Venušou a v opozícii s Marsom. Vládca znamenia Raka je Mesiac, nachádza vo vodnom živle a vplýva na rodinnú oblasť.



Štvrtok: Mesiac je v Rakovi a je v opozícii s Jupiterom a v trigone s Merkúrom. Nespoliehajte sa na priateľov ale len na svoj rozum. V zdravotnej sfére si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. Neprejedáme sa.



Piatok: Venuša vstupuje do Barana o 21.00 hod. a Mesiac do Leva o 23.45 hod. a je v opozícii s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v trigone s Neptúnom a Venušou. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na organizovanie a vládnutie.



Sobota: Mesiac je v Levovi a je v trigone s Venušou a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej sfére si dávme pozor na srdcovocievny systém. Pri námahe si dávame pozor na tepovú frekvenciu. Primerane športujeme.



Nedeľa: Mesiac je v splne o 8.32 hod. a Mesiac je o 0.39 hod. v znamení Panny a je v opozícii so Slnkom a v trigone s Marsom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na hmotné záležitosti.



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309







 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]