magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 9. do 16. marca /Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 09 2020 - 15:07 GMT


Slnko je v Rybách v konjunkcii s Neptúnom v Rybách a v sextile s Jupiterom, Plutom a Saturnom v Kozorožcovi. Mars v Kozorožcovi je v konjunkcii s Jupiterom. Merkúr je vo Vodnárovi. Venuša s Uránom v konjunkcii v Býkovi. Fantázia vyhráva nad zdravým rozumom. Mesiac je v splne v pondelok.



Pondelok: Mesiac je v splne o 18.48 hod. Mesiac je v Panne a je v opozícii so Slnkom a Neptúnom, v trigone s Jupiterom a Marsom a Plutom a Venušou s Uránom. V oblasti zdravia si dávame pozor na pankreas, žlčník a črevá.



Utorok: Mesiac je o 11.03 hod. v znamení Váh a je v trigone s Jupiterom, Saturnom a Plutom a v opozícii so Slnkom a Neptúnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na kultúrnu oblasť a diplomaciu.



Streda: Mesiac je vo Váhach a je v kvadráte s Marsom a Jupiterom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na ľadviny a driekovú časť chrbtice. Udržujeme dostatočný pitný režim a cvičíme jednoduché cviky z jogy.



Štvrtok: Mesiac je o 10.28 hod. v znamení Škorpióna a je v kvadráte so Saturnom a Plutom a v trigone s Merkúrom a v opozícii s Uránom a Venušou. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplýva na zvedavosť a poznanie.



Piatok: Mesiac je v Škorpiónovi a je v trigone so Slnkom a Neptúnom a v opozícii s Venušou. V zdravotnej oblasti sú najviac ohrozené pohlavné orgány. Dbáme o hygienu a vyhýbame sa verejným vellnessom a kúpaliskám.



Sobota: Mesiac je o 12.09 hod. v znamení Strelca a je v sextile s Plutom, Jupiterom a Saturnom a v kvadráte s Merkúrom a v trigone so Slnkom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie a dobrodružstvo.



Nedeľa: Mesiac je v Strelcovi a v zdravotnej oblasti si najviac dávame pozor na bedrové kåby a stehná. Doporučujú sa vodoliečebné procedúry, cvičenia, masáže a je vhodná doba ja na vzdelávanie.



 



Kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]