magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 16. do 22. marca/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 18 2020 - 14:16 GMT


Slnko vstupuje do Barana v piatok a je v konjunkcii s Neptúnom v Rybách a v sextile s veľkou konjunkciou Marsom, Jupiterom a Plutom v Kozorožcovi. Saturn vstupuje do Vodnára v nedeľu. Merkúr vstupuje do Rýb v pondelok. Venuša je v Býkovi a Urán v Býkovi je v kvadráte so Saturnom. Konštelácia podporuje militantné myslenie a karierizmus. Mesiac je v poslednej štvrti v pondelok.



Pondelok: Mesiac je v poslednej štvrti o 10.33 hod. Merkúr vstupuje do Rýb o 8.00.hod. Mesiac je v kvadráte so Slnkom a o 17.25 hod. vstupuje do Kozorožca. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na tvrdohlavosť.



Utorok: Mesiac je v Kozorožcovi a je v trigone s Venušou a Uránom. V zdravotnej oblasti hrozia zlomeniny a kožné choroby. Vyhýbame sa rizikovým a adrenalínovým športom. Doprajeme si umelecké vyžitie.



Streda: Mesiac je o 2.16 hod. v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Jupiterom, Marsom, Plutom a Saturnom a v sextile s Neptúnom a Slnkom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na revolúcie a zmeny.



Štvrtok: Mesiac je vo Vodnárovi a je v konjunkcii so Saturnom, v sextil so Slnkom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej oblasti sú najviac ohrozené kolená a nohy. Chránime si ich pred neprimeranou záťažou.



Piatok: Slnko vstupuje do Barana o 4.50 hod. Mesiac je vo Vodnárovi a je v kvadráte s Venušou. Konštelácia varuje pred unáhlenými nákupmi hlavne v oblasti dizajnu, krásy umenia a nedávame si zlepšovať svoj výzor a visáž.



Sobota: Mesiac je o 13.33 hod. v znamení Rýb a je v konjunkcii s Merkúrom a v sextil s Uránom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle. Vplývajú na citlivosť, duchovnú oblasť a snahu pomáhať v oblasti služieb.



Nedeľa: Saturn vstupuje do Vodnára o 5.00 hod. Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Merkúrom. V zdravotnej sfére si dávame najviac pozor na prsty na nohách, priehlavkové kostičky a chodidlá. Ohrozený je aj lymfatický systém.



Kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]