magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 27. apríla do. 3 mája /Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 27 2020 - 18:13 GMT


Slnko je v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom v Býkovi a Merkúrom, ktorý v pondelok vstupuje do Býka. Slnko je v kvadráte so Saturnom vo Vodnárovi, s Jupiterom a Plutom v Kozorožcovi. Neptún je v kvadráte s Venušou v Blížencoch a Mars vo Vodnárovi je v trigone s Venušou. Konštelácia prináša revolúcie a zmeny. Mesiac je v prvej štvrti vo štvrtok.



Pondelok: Mesiac je o 19.28 hod. v znamení Raka a je v konjunkcii s Venušou, v kvadráte s Neptúnom a v trigone s Marsom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na špekulovanie a obchodovanie.



Utorok: Mesiac je v Rakovi a je v sextile so Slnkom, Merkúrom a Uránom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na trávenie, žalúdok a metabolizmus. Chodíme často do prírody na prechádzky a umiernene športujeme.



Streda: Mesiac je o 3.06 hod. v znamení Leva a je v trigone s Neptúnom a v opozícii so Saturnom Plutom a Jupiterom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na radosť zo života a schopnosť organizovať a riadiť.



Štvrtok: Mesiac je v prvej štvrti o 22.38 hod. a je v Levovi v kvadráte so Slnkom, Merkúrom a Uránom a v opozícii so Saturnom, Jupiterom a Plutom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na srdcovo cievny systém a krvný tlak.



Piatok: Mesiac je v Levovi a je v sextile s Venušou, v kvadráte so Slnkom a v opozícii s Marsom. Nepriaznivá konštelácia varuje pred riskovaním v športe, za volantom a v konfliktoch v rodine. Hrozia úrazy a nehody.



Sobota: Mesiac je o 7.35 hod. v znamení Panny a je v opozícii s Marsom a v trigone s Uránom, Merkúrom a Slnkom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na oblasť služieb v hmotnej sfére.



Nedeľa Mesiac je v Panne a je v trigone so Slnkom, Merkúrom a Uránom a v kvadráte s Venušou a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na trávenie, žlčník a slinivku brušnú i hrubé a tenké črevo.





Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]