magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 4. do 10. mája / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 04 2020 - 13:07 GMT


Slnko je v znamení Býka s Merkúrom a Uránom a sú spolu v konjunkcii. Venuša je v Blížencoch a je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a v trigone s Marsom vo Vodnárovi. V Kozorožcovi sú v konjunkcii Jupiter, Pluto a Saturn je vo Vodnárovi. Konštelácia vyvoláva revolúcie. Mesiac je v splne vo štvrtok.



Pondelok: Mesiac je o 9.09 hod. v znamení Váh a je v trigone s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na kultúru, poéziu, spev, výrečnosť, herectvo a iné nehmotné umenie.



Utorok: Mesiac je vo Váhach a je v trigone s Venušou a Marsom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na pľúca, priedušky a ramená i ruky. Viac sa otužujeme a pohybujeme sa v prírode. Vyhýbame sa vydýchanému vzduchu.



Streda: Mesiac vstupuje o 9.05 hod. do znamenia Škorpióna. Mesiac je v opozícii so Slnkom, Merkúrom, Uránom a v trigone s Marsom a v kvadráte s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle.



Štvrtok: Mesiac je v Škorpiónovi a spln je o 12.45 hod. Mesiac je v opozícii so Slnkom, Merkúrom a Uránom a v trigone s Marsom a v kvadráte s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Dávame si pozor na prechladenie močového mechúra.



Piatok: Mesiac je o 9.15 hod. v znamení Strelca a je v sextile s Plutom, Saturnom a Jupiterom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na vzdelávanie, cestovanie i odovzdávanie poznatkov.



Sobota: Mesiac je v znamení Strelca a je v opozícii s Venušou a v kvadráte s Neptúnom. Chránime si stehná, boky a bedrové kåby. Neskáčeme na švihadle a ani z veľkej výšky. Doporučuje sa pobyt v prírode i na športoviskách.



Nedeľa: Mesiac je o 11.39 hod. v znamení Kozorožca a je v sextile s Marsom a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na pracovitosť, chladnokrvnosť, karierizmus a cieľavedomosť.





Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]