magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 18. do 24. mája / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 18 2020 - 13:37 GMT


Slnko vstupuje do Blížencov v stredu a je v kvadráte s Marsom v Rybách a v trigone s Plutom, Jupiterom v Kozorožcovi Saturnom vo Vodnárovi. Venuša je v Blížencoch a je v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Urán je v Býkovi a Merkúr v Blížencoch je v konjunkcii s Venušou. Konštelácia varuje pred unáhlenosťou. Mesiac je v nove v piatok.



Pondelok: Mesiac je v Baranovi a je v sextile s Merkúrom. V zdravotnej oblasti sa zameriavame najviac na obličaj a hlavu. Pri fyzických aktivitách sa riadime rozumom a nie vášňami. Podráždenosť a netrpezlivosť škodí.



Utorok: Mesiac je v Baranovi a je v sextile s Venušou a v kvadráte s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Nepriaznivá konštelácia varuje pred nadmernými výdavkami, ohrozuje spoločenské kontakty a škodí aj zdraviu.



Streda: Slnko vstupuje do Blížencov o 15.49 hod. a Mesiac je o 4.10 hod. v znamení Býka. Mesiac je v konjunkcii s Uránom, v kvadráte s Plutom, Jupiterom a Saturnom a v sextile s Marsom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle.



Štvrtok: Mesiac je v Býkovi a je v sextile s Neptúnom a v trigone s Plutom, Jupiterom a Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na nosohltan, štítnu žľazu, krk a krčnú chrbticu. Nerobíme prudké pohyby hlavou.



Piatok: Mesiac je v nove o 19.38 hod. a je v znamení Blížencov o 15.36 hod. a je v konjunkcii so Slnkom, v kvadráte s Marsom a v trigone s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle.



Sobota: Mesiac je v Blížencoch a je v konjunkcii so Slnkom, Merkúrom a Venušou. Výborná konštelácia praje láske a obchodovaniu. Dávame si pozor na ramená a ruky, pľúca a oslabený je nervový systém. Preto sa vyhýbame stresu.



Nedeľa: Mesiac vstupuje do znamenia Raka o 1.09 hod. a je v konjunkcii s Venušou a Merkúrom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na citlivosť a jemnosť i dobré obchodné nadanie.





Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]