magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 8.do 14 júna/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Jun 09 2020 - 11:47 GMT


Slnko je v konjunkcii s Venušou a obaja sú v Blížencoch a s nimi je v kvadráte Mars v Rybách s Neptúnom tiež v Rybách. Merkúr je v Rakovi v sextile s Uránom v Býkovi a Pluto je v konjunkcii s Jupiterom v Kozorožcovi a Saturn je vo Vodnárovi. Konštelácia podporuje lásku a vášne. Mesiac je v poslednej štvrti v sobotu.



Pondelok: Mesiac je o 2.54 hod. v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v sextile s Neptúnom a Marsom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na revolúcie a vzbury.



Utorok: Mesiac je vo Vodnárovi a je v konjunkcii s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v kvadráte s Uránom a v trigone s Venušou. V zdravotnej sfére si dávame pozor na kolená a nohy, a preto nestojíme dlho na jednom mieste.



Streda: Mesiac je vo Vodnárovi a je v trigone so Slnkom a Venušou. Harmonická konštelácia praje umeniu, láske, dobrote, kariére, ovplyvňovaniu verejnosti a podporuje kultúrne aktivity. Zmeny dopadnú dobre.



Štvrtok: Mesiac je o 11.31 hod. v znamení Rýb a je v trigone so Slnkom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle a vplývajú na jemnosť, citlivosť, zveličovanie všetkého, silnú sexualitu a duchovnosť.



Piatok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Marsom a Neptúnom, v sextile s Uránom, trigone s Merkúrom a v kvadráte s Venušou a Slnkom. Dávame si pozor na prsty na nohách a topánky vyberáme mimoriadne dôkladne.



Sobota: Mesiac je v poslednej štvrti o 8.23 hod. a je v kvadráte so Slnkom, v konjunkcii s Marsom a Neptúnom a v sextile s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Mesiac o 23.03 hod. vstupuje do znamenia Barana a tam je vládca Mars s Plutom.



Nedeľa: Mesiac je v Baranovi a je v sextile s Venušou, Saturnom, Jupiterom a Plutom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na hlavu, čelo a jeho dutiny a obličaj. Miernime tvrdohlavosť a škodíme si prostorekosťou.



 



kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309


 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]